• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

прошивка Sony Xperia 10 II (XQ-AU52)

Fenomen27

Новий учасник
6 12
Власник телефону забув пароль блокування та звернувся до мене. Я подумав що легко та швидко скину до заводських налаштувань. Із затисненими кнопками PWR та + телефон в рекавері не заходив, на секунду появлялось рекавері і знову в ребут. Через стандартну Xperia Companion також не вдавалось відновити

Photo 2024 03 16 20 23 36

Потім через програму XperiFirm завантажив актуальну прошивку, далі через програму newflasher_v57 вдалось прошити, але отримав циклічний ребут та напис "Your device is corrupt. It can't be trusted and will not boot. You device will be powered off in 5 seconds."
Вдалдось підняти апарат через стандартний Xperia Companion. FRP вже вдалось зняти руками. Всі програми з якими працював залишу в закріпленні

Вкладення

• newflasher_v57.zip
    3.7 Mб · Перегляди: 1
  • XperiFirm.v.5.6.5.zip
    362.8 Кб · Перегляди: 1
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock