• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Прошивка для Huawei P10 VTR-L09

Esquire

Новий учасник
6 0
Вітаю, потрібна сервісна прошивка для Huawei P10 VTR-L09 (с432) на Google FRP.

Конкретніше - VTR-L09 9.1.0.252(C432E1R1P9T8)

Загалом можна і старішу, головне, щоб модель, регіон співпадали, а також на 9 Android.

Так, як сайт androidhost накрився, через Hisuite Proxy я можу завантажить тільки OTA.. то шукаю сервісну з dload для оновлення з флешки через рекавері.

P.S. Бачив платну, але платить 5$ за незрозуміло, що не хочеться. Та і уже заплатив mobilebaz.com 1.5$ і отримав пшик, а не прошивку. :(

uploads

Інженер
434 191
привіт
не потрібно шити воно тобі нічогоне дасть
Допис оновлено:

тестпойнт і будь який прогер який працює з 960 кирином
там немає проблем зовсім крім одного це тестпойнт з другої сторони плати

Останнє редагування:

Esquire

Новий учасник
6 0
привіт
не потрібно шити воно тобі нічогоне дасть
по ідеї, якщо відкотитись на 252 патч безпеки то я зможу обійти його, як це роблять на відео (через safe режим). По крайній мірі це єдиний реальний спосіб, який може спрацювати.

uploads

Інженер
434 191
мені здається що і глюкотул мав би зробити цю стареньку модель
Допис оновлено:

донат адміну і зроблю
на розвиток форуму

Esquire

Новий учасник
6 0
мені здається що і глюкотул мав би зробити цю стареньку модель
Допис оновлено:

донат адміну і зроблю
на розвиток форуму
Скинули прошивку, перепрошив (точніше відкотився) за допомогою 3 кнопок. Далі безпечний режим і все вийшло. Прошивка - 9.1.0.252. До цього була 9.1.0.275 і 295 (+-) нічого не виходило. Крайня прошивка на якій все виходить (судячи по відео) - 9.1.0.262 чи 9.1.0.260 (вся увага на патчі безпеки)

uploads

Інженер
434 191
та там всерівно робиться фрп на цій моделі на будь якій прошивці

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock