• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Проблеми з EP500

AGaming

Новий учасник
2 0
Ще вчора все було нормально, не було жодних проблем. Вона працювала годину, після чого я її вимкнув. А коли сьогодні увімкнув, заряд батареї показує 0%, і відображається помилка 050 BMS Communication Error.

Я пробував оновити станцію, як описано на сайтах, але оновлення було тільки для IoT прошивки. І я бачу, що BMS прошивка злетіла, оскільки її версія показує v0.00.

Також я бачу в додатку ще один код помилки: "Battery pack communication failure" з кодом A006.

Список помилок:

1. 050 BMS Communication Error
  2. 035
  3. 034
  4. A006 Battery pack communication failure

Photo 2024 06 22 22 21 32 5

Вкладення

• photo_2024-06-22_22-21-32.jpg
    photo_2024-06-22_22-21-32.jpg
    92.6 Кб · Перегляди: 15

Romaha1992

Новий учасник
7 4
Ще вчора все було нормально, не було жодних проблем. Вона працювала годину, після чого я її вимкнув. А коли сьогодні увімкнув, заряд батареї показує 0%, і відображається помилка 050 BMS Communication Error.

Я пробував оновити станцію, як описано на сайтах, але оновлення було тільки для IoT прошивки. І я бачу, що BMS прошивка злетіла, оскільки її версія показує v0.00.

Також я бачу в додатку ще один код помилки: "Battery pack communication failure" з кодом A006.

Список помилок:

2. 035
  3. 034

Переглянути вкладення 1107

маю таку саму проблему, чи вдалось вам якось це вирішити?

Rekbr

Майстер
283 319

Список помилок:

2. 035
  3. 034

Переглянути вкладення 1107
Ваша тема?

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

AGaming

Новий учасник
2 0
Ваша тема?

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

Так, моя тема. :) В итоге, замена якогось блоку. Але, оскільки його потрібно чекати 3 місяці, мені роблять повернення коштів. Щоправда, ще не зробили. Спочатку чекав діагностики 25 днів, потім 10 днів вирішували, що робити. І ось, наче через 40 днів, повернення коштів було схвалено.
Допис оновлено:

маю таку саму проблему, чи вдалось вам якось це вирішити?

Сервіс, як я зрозумів, виніс вердикт, що блок BMS підлягає заміні. Але його доведеться чекати 3 місяці, тому роблять повернення коштів.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock