• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Проблема з Delta 2 MAX BMS (PP-MR350-UV-BMS-V0.1.2)

JuanCarlos

Новий учасник
14 4
Я отримав цей Delta 2 Max із заблокованим мікропроцесором U6 BMS. Я його видалив, і блокування зникло. Я встановив новий мікропроцесор і запрограмував його відповідним .bin файлом, але коли я намагаюся ввімкнути станцію, вона не вмикається і видає легке гудіння з BMS. BMS не вмикається і не отримує живлення. Хтось може мені підказати, у чому проблема? Модель BMS: PP-MR350-UV-BMS-V0.1.2

Вкладення

• IMG-20260424-WA0013.jpg
    IMG-20260424-WA0013.jpg
    126.2 Кб · Перегляди: 56
  • IMG-20260424-WA0014.jpg
    IMG-20260424-WA0014.jpg
    64.5 Кб · Перегляди: 55
Останнє редагування:

santv18

Учасник Platinum
316 499
Розбалансу немає? Всі комірки живі? Я переклав Ваш допис, бо не знаю Іспанську, і не зрозумів навіщо мінявся контролер.

JuanCarlos

Новий учасник
14 4
Розбалансу немає? Всі комірки живі? Я переклав Ваш допис, бо не знаю Іспанську, і не зрозумів навіщо мінявся контролер.
Я використовую Google Translate, щоб поставити запитання українською, але на форумі, здається, він автоматично перемикається на іспанську. Усі елементи мають напругу 3,33 В. Я спробував іншу BMS на цій станції, і вона працювала без проблем, тому проблема в BMS. Я вже замінив пошкоджений мікропроцесор на новий і запрограмував його за допомогою програмного забезпечення, яке знайшов на цьому форумі, але BMS не реагує на команду ввімкнення. Коли я натискаю кнопку живлення, я чую слабкий дзижчання від BMS, але вона не вмикається.
Допис оновлено:

Контролер згорів; було коротке замикання між лінією 3,3 В та землею. Я його зняв, встановив новий, запрограмував, і коротке замикання між лінією 3,3 В та землею зникло.
Допис оновлено:

Але BMS все ще не працює. Я вже виміряв кілька компонентів і не можу знайти нічого незвичайного.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock