Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Мені не подобається як та стрічка приварюється до алюмінію. Легко відривається. Наскільки то буде надійно? Serios, у Вас є успішний досвід такого методу?Я би наварив композитну алюміній- нікель 0.15 до акума
банок паявся, там наче мідна серцевина. Станція гліттер 801Н в режимі LiFe. Поверхню зачистити, по свіженькому тримає добре, намагався відривати пасатижами. Приклад моєї зварки на банці від дельта 2.почитайте вище уважніше.Якою зваркою варите? Я іоністорною користуюсь. Схожа на цю:Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
Зрозумів.почитайте вище уважніше
це в крайньому випадку як запасний варіант, хотілося б лазером, акум від електротранспорту там струм до 100-150 ампер короткочасно !!0.9 звичайна контактна зварка не візьме. Я би наварив композитну алюміній- нікель 0.15 до акума, а потім би припаяв мідяху оту товстенну до нікелевої стрічки.
Незнаю чи в когось з майстрів в Україні є лазерний сварочнік...це в крайньому випадку як запасний варіант, хотілося б лазером, акум від електротранспорту там струм до 100-150 ампер короткочасно !!
Алюмінієву шпильку хіба туди наварити можна.наварити мідну шпильку на акум
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.