• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Потрібна інформація про деталь

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
Маю ecoflow delta 2 Max і на платі сонячного інвертора відбитий дросель, підкажіть будь ласка яка індуктивність його повинна бути бо інфи я поки не знайшов нажаль а поруч поки немає аналогічних станцій роздав вже. PXL 20260524 154712268PXL 20260524 154654141

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Це фільтруючий (синфазний). Лишіть як є - ніхто не помітить різниці в роботі.

Савош Сервіс

Активний учасник
137 138
Хмм, бо візуально тут лише дросель пошкоджений після удару по верхній кришці, вони після удару спробували увімкнути і згоріли всі транзистори які є в силовому інверторі, живлення драйверів в короткому, лінія 24в що йде на юсб якраз поруч з цим дроселем в короткому бо ключі вилетіли, кілька ключів на самій платі сонячного інвертора, бмс ще не дивився алу думаю там теж біда, і все із-за цієї плати верхньої

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
А ви не думайте а соображайте. :)

І напхайте хтось Савошу за інформативність назви тему (Ні моделі ні маркування плати ні назви і позиційного номеру деталі :( ). Ну не гоже лиш мені всім хамити за очевидні і базові речі... :) То би мало бути в правилах!

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock