• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Потрібен дамп бмс Delta 2 max. Дамп дисплею та інвертора

akoste13

Учасник Platinum
296 440
Може в когось лежить звідки можна дамп бмски злити? Прийшла після ковиряльщиків, був звичайний зустрічний струм - спалили проц на бмс до дирки(
Дамп дисплею та інвертора - якщо комусь потрібен.

Вкладення

• fromworkface.bin
    256 Кб · Перегляди: 37
  • fromworkinvertor.bin
    256 Кб · Перегляди: 24
Останнє редагування модератором:

alexey244

Інженер-супервайзер
932 986
Прийшла після ковиряльщиків, був звичайний зустрічний струм - спалили проц на бмс до дирки(
Ну доречі не факт що винні ковиряльщики) До мене приходила така ж Delta 2 Max, де також був спалений інвертор і проц бмс, але їі точно не ковиряли

akoste13

Учасник Platinum
296 440
Ну доречі не факт що винні ковиряльщики) До мене приходила така ж Delta 2 Max, де також був спалений інвертор і проц бмс, але їі точно не ковиряли
Та так як воно було паяно на пох, і ковиряно там де не треба було ковирятись - то не важливо вже як проц згорів, всеодно винуваті якщо руки з заду)

akoste13

Учасник Platinum
296 440
Перевірений, не пам'ятаю який проц, давно було.

Вкладення

• bms.bin
    256 Кб · Перегляди: 42

Дмитрий

Новий учасник
15 2
Добрій день.Подскажите пожалуйста в какой строке в прошивке прописан серийный номер не могу найти ( bms).

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock