• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Порадьте не дорогі тестер кліщі

Rostyk.07

Активний учасник
126 54
Порадьте не дорогі тестер кліщі
Останнім часом приходять на ремонт інвертори. Та і собі встановив сонячні панелі. В розрив , мої дешеві тестери міряють не точно .
Я б хотів купити не дорогі кліщі тестер, щоб міряли постіний струм

Дякую

Rostyk.07

Активний учасник
126 54
Завовив UNI-T UT203+

5992917358_w640_h640_strumovimiryuvalni-klischi-uni-t.jpg

Останнє редагування модератором:

vetal

Новий учасник
2 4

Захищений мультиметр ZOYI ZT-X RM409b 9999 відліків​

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
можна міряти діодною прозвонкою мережу - не хоче випускати білий дим, ба навіть виробник заявляє що в режимі заміру ємності можна то робити, я не ризикнув, а діодною вже не один десяток разів ПРАЦЮЄ!
Та має 3В живлення що натякає на можливість роботи від літія.
Правда вимикається автоматично кожні 5хв якщо не перемикати режими, але це легко правиться в дампі.

sergeyss9

Новий учасник
8 4
Собі замовляв на Алі - HABOTEST HT207D . Обійшлись в 25 баксів - використовую тільки в режимі кліщів , вміють міряти пускові струми
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Та що там радити з дешевих, як воно одне й те саме, лиш кольори різні... Як і нюанси. Серед останні- похибка на малих струмах DC в залежності від положення приладу (ловить зміни магнітного поля землі). І абсолютно не чутливі до високочастотних струмів. 400 кГц не побачили ні дешеві ні дорогі кліщі, перепробував чи не з десяток. Але таке рідко треба.

VovkZ

Новий учасник
1 2
UT210E - класика, досі лишаються актуальними. Міряють змінний та постійний струм. Достатньо точно.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock