• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Помер засновник форуму "Монітор" Jovani.

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
На 59-му році життя несподівано пішов з життя Женя ака "Jovani", засновник і адміністратор одного з найкращих пострадянських технічних форумів "Монітор.ру". RIP.
Не дивлячись на те, що цей ресур тепер на ворожому домені, саме він сформував чи не кожного толкового майстра у свій час.

Jael.Dace

Інженер
410 600
Ніфігажсобі, новина(( В останні роки рідко туди заходжу, тож не знав. Прикро.
Та сумно за подальшу долю форуму: як я знаю, адміном там вже декілька років є рашист, який давно живе в Німетчині. Адекватних модераторів всіх викинули ще в 2014, але відверта ворожнеча трохи затихла, якраз з поверненням Jovani.

Rekbr

Майстер
283 319
Більше 10 років там зареєстрований там. Зараз не пускає навіть з vpn. Remont-aud працює

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Мій оператор пускає без проблем і без ВПН.

Rekbr

Майстер
283 319
Мій оператор пускає без проблем і без ВПН.
Мобільний оператор ніяк не пускає видається. З ноутбука без VPN і справді заходить. Дякую за підказку.
Здебільшого без світла з мобільного, то і так наговорив.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock