• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Показує навантаження на холостому ходу інвертора.

Nazarchik

Новий учасник
4 4
Доброго дня, шановне панство! Є проблема з станцією Jackery Explorer 1000, станція без підключеного навантаження показує споживання в районі 100 ват, перед цим я ремонтував її після зустрічного струму - замінив всі чотири IGBT транзистори, і один транзистор в первинному перетворювачі, а також замінив драйвер, і датчик струму ACS724T(був пробитий по живленню) і інвертор запрацював - 220 є на виході, навантаження тримає, але єдине, що показує споживання в районі 100 ват(вона скаче в районі 90-120 ват) коли нічого не підключено. Можливо хтось стикався з таким і підкаже де копати, можливо, щось з обвязкою датчика струму?IMG 20240829 161714 990

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Для початку визначіться, то споживання фактичне чи фантомне? Думаю фантомне. Можливо, є якісь нюанси з суфікасами в маркуванні струмоміра (чутливість) Або, потрібна калібровка.
Якщо споживання таки фантомне - вчитись з тим жити і просто враховувати поправку.
А от як фактичне - то уже треба міряти/думати...

Nazarchik

Новий учасник
4 4
Для початку визначіться, то споживання фактичне чи фантомне? Думаю фантомне. Можливо, є якісь нюанси з суфікасами в маркуванні струмоміра (чутливість) Або, потрібна калібровка.
Якщо споживання таки фантомне - вчитись з тим жити і просто враховувати поправку.
Може спробувати ресетнути станцію, як гадаєте?
Допис оновлено:

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
І як ви її плануєте ресетити? Кувалдометром?
Нє, ну я не можу вам заборонити. Просто погано розумію як і якого ефекту очікуєте.

Nazarchik

Новий учасник
4 4
До речі, ресетнув станцію, і покази змінилися - скаче від 8 до 14 ват, мікросхема-датчик повністю співпадає по маркуванню. Проведу ще цикл розряд/заряд, і нехай буде як є.

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
В мене всі ці Jackery 1000 після ремонту інвертора показують 40-80 ватт на холостому ходу, але якщо підʼєднувати навантаження, то показують вірно. Так і віддаю. Ніхто не жалівся

Nazarchik

Новий учасник
4 4
То як ви її ресетили???
Натиснути і утримувати декілька секунд кнопку "Display", таким чином станція перезавантажується.
Допис оновлено:

В мене всі ці Jackery 1000 після ремонту інвертора показують 40-80 ватт на холостому ходу, але якщо підʼєднувати навантаження, то показують вірно. Так і віддаю. Ніхто не жалівся
Дякую, буду знати! Просто, вперше мав справу з Jackery!

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Мав на столі зі справним інвертором після ремонту БМСки - на ХХ по виходу 220 потужність плаває 2 - 18 Вт циклічно.
Маю думку, що замір по низькій стороні і міряється ХХ інвертора. Плавання показів пояснюється спецтифікою роботи, коли перетворювач "підкачує" в "банку".

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock