Вітаю. Прохання сильно не буцати.
Займаюсь ремонтом електроніки, але з подібною проблемою стикнувся в перше.
Ремонтую свою Delta max (2000)
Поки був відсутній, родичі постарались. Дельта після зустрічки.
Замінені всі IGBT вихідні, та Мосфети в випрямлячі.
Замінений 7815
Замінені 4 драйвера NSI.
Все стартонуло. Навантаження тримає добряче.
Але проблема з зарядкою. Тільки но включаю в розеточку, отримую OVERLOAD + значок батареї.
Наскільки я розумію, вона не може (не бачить), контролювати зарядний струм. По ваттметру показники доходять до 3кВт, і вона випадає в захист по перевентаженню. Що є логічно. В додатку телефона, вонаструм не бачить, на дисплеї нулі.
При тому, якщо підключитись до роз'єму для панелей, то все прекрасно працює. Заряд іде, струм контролюється.
Тепер питання, Підкажіть будь ласка в яку сторону дивитись?
Питання не для заробітку на цьому. Хочу сам довести до ладу, а в цьому направленні знань небагато.
За допомогу готовий заплатити. Відгукнувшимся завчасно дякую.
Займаюсь ремонтом електроніки, але з подібною проблемою стикнувся в перше.
Ремонтую свою Delta max (2000)
Поки був відсутній, родичі постарались. Дельта після зустрічки.
Замінені всі IGBT вихідні, та Мосфети в випрямлячі.
Замінений 7815
Замінені 4 драйвера NSI.
Все стартонуло. Навантаження тримає добряче.
Але проблема з зарядкою. Тільки но включаю в розеточку, отримую OVERLOAD + значок батареї.
Наскільки я розумію, вона не може (не бачить), контролювати зарядний струм. По ваттметру показники доходять до 3кВт, і вона випадає в захист по перевентаженню. Що є логічно. В додатку телефона, вонаструм не бачить, на дисплеї нулі.
При тому, якщо підключитись до роз'єму для панелей, то все прекрасно працює. Заряд іде, струм контролюється.
Тепер питання, Підкажіть будь ласка в яку сторону дивитись?
Питання не для заробітку на цьому. Хочу сам довести до ладу, а в цьому направленні знань небагато.
За допомогу готовий заплатити. Відгукнувшимся завчасно дякую.