• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання OUKITEL P2001E PLUS 2400 Вт 2048 Вт/год - чи варто купувати з точки зору майстрів по ремонту

shun

Новий учасник
4 0
Усім доброго дня.
Не знаю чи правильно вибрав розділ форума. Хочу запитати чи варто купувати з точки зору майстрів по ремонту станцію OUKITEL P2001E PLUS 2400 Вт 2048 Вт/год?
Якщо не варто,то які станції можете рекомендувати для придбання не за усі гроші світу ємкістю 1500-2048 Вт/год?

Porter

Інженер-супервайзер
1,200 1,626
А ви смішний. :) Зараз вам нарекомендуєм станцій що часто ламаються. Адже майстри живуть від ремонтів.
Вам таки в офтоп з болтологією а не в тематику.
Наш пересічний незламний любу техніку запердолити може...

alexey244

Інженер-супервайзер
1,020 1,091
@shun, Немає гамна гірше Окітелів. Прямо зараз в ремонті 4, з них в 2х треба міняти BMS, що дорого встане замовнику. Ще 1 вмер якось взагалі по всіх платах, то вже без ремонту. І 1 не вмикає розетки без причин. Теж незрозуміло що.

shun

Новий учасник
4 0
@shun, Немає гамна гірше Окітелів. Прямо зараз в ремонті 4, з них в 2х треба міняти BMS, що дорого встане замовнику. Ще 1 вмер якось взагалі по всіх платах, то вже без ремонту. І 1 не вмикає розетки без причин. Теж незрозуміло що.
Дякую за відповідь, на ютубі є тільки ремонти попередньої версії без "plus", є відео розбирання саме версії "plus"
.
В ремонті у вас зараз попередня версія, чи вже нова?

perebeinos92

Учасник
97 64
В них болячка - дохнуть плати бмс. Просто так. На рівному місці вилітаєте на 200 долл ремонта (в залежності хто скільки бере з майстрів). А якщо попадеться, як мені, солянка з бмс від р2000 plus, то на смітник, бо тих бмс ніде немає в продажу

alexey244

Інженер-супервайзер
1,020 1,091
Дякую за відповідь, на ютубі є тільки ремонти попередньої версії без "plus", є відео розбирання саме версії "plus"
.
В ремонті у вас зараз попередня версія, чи вже нова?
Це я саме про нові)))
Допис оновлено:

@perebeinos92, в мене ще постійно приходить дохлі інвертори з дивною поведінкою

• Лайк
Реакції: shun

shun

Новий учасник
4 0
Дякую, що скажете про афериста Aferiy AF-P210, 2400 Вт, 2048 Вт/год, чи всі ці станції не варті уваги і потрібно рухатися в сторону гібридного інвертора та акумулятора?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,020 1,091
@shun, ну це по сути Старий Окітель. Воно краще ніж нові. Аферій краще, нормальна станція

• Лайк
Реакції: shun
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock