• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Oppo Reno 8t не працюють камери(усі)

95belov

Новий учасник
13 10
Виручайте криворукого. Прийшов телефон з непрацюючими мікрофонами. Розповіли, що упав в калюжу. Слідів води на платі не було. Замінив контролер MT6366, мікрофони запрацювали, але камери відмовили, програма при відкритті одразу ж закривається. Побачив, що з іншої сторони від контролера знаходиться мікросхема wl2868, яка відповідає за живлення камер. VPH_PWR та VREG_BOB приходять по 3.6В. PM8008_RESET_N - 0 вольт.
Питання: можливо хтось просвітить мене з приводу роботи цієї мікросхеми, або допоможе розібратися з камерами? Якщо потрібна додаткова інформація, пишіть.
Додаю шматок solution з wl2868

Elit_Service

Новий учасник
2 4
Потрібно заміряти основні лінії на падіння! Тоді більш буде зрозуміло куди копати!
Також спробуйте скачати окремий додаток камери, в таких додатках більшість запрацьовують камери, а камера яка не працююча буде вибивати помилку! Так як штатний додаток камери ініціалізує всі камери і якщо якась не працює то не будуть всі працювати і штатний додаток буде бити помилку!

Jerry

Administrator
849 2,375
Скоріше за все відвалився ЦП, так як він на компаунді. На майбутнє, в вашому випадку потрібно було зрізати гравером мікросхему.

95belov

Новий учасник
13 10
Я й уже забувся за цю тему, телефон забрали уже давно. Інший додаток камери уже ставив, не допомогло. Заміряв падіння, пам'ятаю лиш, що КЗ не було ніде і напруги були присутні. Підозрюю, що дійсно відвалився ЦП...

Elit_Service

Новий учасник
2 4
Я й уже забувся за цю тему, телефон забрали уже давно. Інший додаток камери уже ставив, не допомогло. Заміряв падіння, пам'ятаю лиш, що КЗ не було ніде і напруги були присутні. Підозрюю, що дійсно відвалився ЦП...
КЗ це не обов'язков , якщо відвал то як правило у вас має бути завищене значення при замірах , або ж взагалі 0! В програмі які ви робили скріншот є вкладка "Dioda" якщо не помиляюсь там всі заміри на конекторах вказані !

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock