• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Опізнати драйвер інвертора, Oukitel P2001

alexey244

Інженер-супервайзер
916 986
Згорів драйвер низької частини інвертора Oukitel P2001. Не можу зрозуміти що це за драйвер, маркування 18201А. Можливо хтось знає, що це за драйвер?(

Вкладення

• IMG_1347.JPG
    IMG_1347.JPG
    477.4 Кб · Перегляди: 75
Останнє редагування:

alexey244

Інженер-супервайзер
916 986
Вітаю! Замінили на такий самий, чи навісним монтажем поставили IC2006? Маю зараз на ремонті станцію з такими кишками, бахнули ВВ транзистори та низковольтні транзистори разом з драйвером
Вітаю. Замовив такий самий з Китаю і чекав місяць)

proyatik87

Новий учасник
10 0
Згорів драйвер низької частини інвертора Oukitel P2001. Не можу зрозуміти що це за драйвер, маркування 18201А. Можливо хтось знає, що це за драйвер?(
Мабуть ви не компетентний раз не знаєте елементарні речі,

proyatik87

Новий учасник
10 0
Та ні, це по факту ви не компетентні, щоб не знайти даташит на драйвер і не підібрати замінник по параметрах, ну це треба вміти😅

Porter

Інженер-супервайзер
1,064 1,402
Схоже, у мене буде конкурент чи послідовник, по приступах люті і мудрування :)

Jael.Dace

Інженер
406 594
Мабуть ви не компетентний раз не знаєте елементарні речі,
Людина попросила допомоги, їй допомогли. А що вам треба? Хочеться потішити свій ЧСВ за рахунок інших, чи просто нема з ким побалакати? А може автор вас чимось образив, то ви вирішили висратися відігратися тут?
Якщо є конструктивна думка - ласкаво просимо. Немає - сри деінде.

PS: вибачаюся, що вліз. Просто мені прикро, що форум перетворюється у відзеркалення "монітора".

yarik8777

Guest
Y
Людина попросила допомоги, їй допомогли. А що вам треба? Хочеться потішити свій ЧСВ за рахунок інших, чи просто нема з ким побалакати? А може автор вас чимось образив, то ви вирішили висратися відігратися тут?

PS: вибачаюся, що вліз. Просто мені прикро, що форум перетворюється у відзеркалення "моніто

PS: вибачаюся, що вліз. Просто мені прикро, що форум перетворюється у відзеркалення "монітора".
Думаю тут питання до тих осіб вище і до модератора, оскільки вони теж хамлять людям

Andr1k

Учасник
54 56
Я робив перехідну плату під id2006, працює

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock