Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Вітаю! Замінили на такий самий, чи навісним монтажем поставили IC2006? Маю зараз на ремонті станцію з такими кишками, бахнули ВВ транзистори та низковольтні транзистори разом з драйверомВелике дякую!
Вітаю. Замовив такий самий з Китаю і чекав місяць)Вітаю! Замінили на такий самий, чи навісним монтажем поставили IC2006? Маю зараз на ремонті станцію з такими кишками, бахнули ВВ транзистори та низковольтні транзистори разом з драйвером
Згорів драйвер низької частини інвертора Oukitel P2001. Не можу зрозуміти що це за драйвер, маркування 18201А. Можливо хтось знає, що це за драйвер?(
Мабуть ви не компетентний раз не знаєте елементарні речі,Велике дякую!
Людина попросила допомоги, їй допомогли. А що вам треба? Хочеться потішити свій ЧСВ за рахунок інших, чи просто нема з ким побалакати? А може автор вас чимось образив, то ви вирішилиМабуть ви не компетентний раз не знаєте елементарні речі,
Людина попросила допомоги, їй допомогли. А що вам треба? Хочеться потішити свій ЧСВ за рахунок інших, чи просто нема з ким побалакати? А може автор вас чимось образив, то ви вирішиливисратисявідігратися тут?
Якщо є конструктивна думка - ласкаво просимо. Немає - сри деінде.
PS: вибачаюся, що вліз. Просто мені прикро, що форум перетворюється у відзеркалення "моніто
Думаю тут питання до тих осіб вище і до модератора, оскільки вони теж хамлять людямЛюдина попросила допомоги, їй допомогли. А що вам треба? Хочеться потішити свій ЧСВ за рахунок інших, чи просто нема з ким побалакати? А може автор вас чимось образив, то ви вирішиливисратисявідігратися тут?
Якщо є конструктивна думка - ласкаво просимо. Немає - сри деінде.
PS: вибачаюся, що вліз. Просто мені прикро, що форум перетворюється у відзеркалення "монітора".
Схожа на EG2106, тільки вхідні сигнали (ніжки 5,6) поміняні місцями."Meraki Integrated" MD18201A 120 В. 3 А.
Переглянути вкладення 933
Розпіновка трішки іншаБудь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!Брав тут ці, працюють......
Перепрошую, за мою неуважність.Порівнянно з MD18201A ? Чим відрізняється?
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.