Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
То напишіть, будь ласка, де і яку.Оце тема, а ми на сервісі кожен місяць по 10 нових купляємо
Цьому приблизно 20 років. Компресія гарна . Носик второпластовий неубиваемий. При модернізації такою трубочкою КПД надвисокий. Ось варіант з меншим діаметром, та вистачає не на довго- лопає.Та я маю наувазі нові оловоотсоси купляємо)
Щось типу такого. На промі знаходив схоже, але від 10м по 370 грн.Діаметр який, зовн, внутр, товщина стінки? В медичному обладнанні такого повно. Але продають кратно метру. В китайців теж є.
То якщо там 10 метрів за 370 грн, може купіть 10 метрів?але від 10м по 370 грн
О, я теж так робив до повномасштабного нападу. Використовував хвіст від присоски ТДКС кінескопного телевізора чи монітора (було вдосталь, поки дім не покинув), але їх на довго не вистачає бо швидко тріскаються. Можна спробувати підібрати шматок їзоляції від китайських силіконових дротів - мабуть буде краще, ніж від ТДКС.Доброго дня. Де взяти силіконову термостійку трубочку на носик до олововідсмоктувача? Років 10 назад мені подарували сантиметрів 10, і ось вона " закінчилась.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.