• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Номінали елементів EcoFlow DELTA PRO

Радіоаматор

Новий учасник
3 0
Пропоную збірну Тему для роспізнавання елементів, які пішли до Зевсу.

У мене прооблеми з розпізнанням зарядних резисторів (послідовно з діодним мостом). Порядковий номер R1, R110. Обидва вигоріли в труху. Захисний шар знав, вимірював мультиметром вийшло десь 400-500 Ом одного. При тому читав інші теми, у менш потужних EcoFlow десь близько 100 Ом. У подібних колах софт старту (наприклад зварки), опір резистора порядка 50-100. Ом. То моє питання: де правда? Який опір насправді?)

Вкладення

• IMG_20250715_162208.jpg
    IMG_20250715_162208.jpg
    2.9 Mб · Перегляди: 136
  • IMG_20250715_162238.jpg
    IMG_20250715_162238.jpg
    3.4 Mб · Перегляди: 134

Electric_R

Новий учасник
18 32
Доброго дня, ремонтуючи Ecoflow River Pro я замінював резистор R110 100 Ом (5Вт) - номінал брав з такої ж станції, справної. У Ecoflow Delta на робочій платі зустрічав номінал R110 на 390 та 490 Ом (5Вт).
Допис оновлено:

Крім того, точніше вкажіть маркування станції у назві теми, бо серія Pro може як River, так і Delta.

Останнє редагування:

Радіоаматор

Новий учасник
3 0
Назву теми підправив. це питання про DELTA PRO. Тобто Так я і знав/думав що тут опір не дуже критичний....В оригіналі вуглецеві, при згорянні лишили багато сажі на верхній платі... Підберу якісь гарні обривникі із старих буржуйських плат (коли Китай ше не вмів робити електроніку)))).

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
От тему пропонуєш, а почитати старі теми де то питання уже давно розкрите - не схотів :(

Радіоаматор

Новий учасник
3 0
Пане, Андрію, При всій повазі до Вас перечитаю. Вітка по екфлов, чи десь інша?) Доречі дивився Ваше кіно по ремонту цих січкарень, І ви лаялися на випайку плат драйверів... Написав спосіб у приватні...

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Дякую. Та я на всіх і на всьо уже лаюся... Життя таке, вік. обставини. :)

Tereha

Активний учасник
112 152
Всім доброго часу доби
Маю на руках дві плати, резистори стоять:
R110 200 Ом (5Вт)
R 1 200 Ом (5Вт)

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Хто розуміє призначення тих резисторів - той також розуміє, чому їх номінал не критичний.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock