• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Низкое напряжение на Delta Pro. Error 119.

arhimag777

Учасник
59 56
Кто не будь сталкивался с проблемой низкого напряжения на инверторе.
Пришел на ремонт делта про сгоревшими транзисторами (P35NF65, G60T60AN3H), драйверами (5 шт), резистора 220Ом возле моста и сам мост.
После замены всего сгоревшего экофло выдает ошибку 119 (китайцы сказали, что это ошибка по низкому выходному напряжению с инвертора).
Сам экофло стартует нормально, только иногда раз 2-3 мин выдает о перегреве, включает кулера и перегрев уходит. В приложении температуру показывает 25 градусов и не меняется.
Как только включаю 220В на выходы поднимается напряжение до 50-60В и медленно падает, и спустя 2 секунда выдает ошибки 119.

Самое обидное взяли со склада новую делту про, для различных замеров сопротивлений, а он оказался таким-же. Тоже выдает ошибку 119. Внутри не чего сгоревшего не обнаружено.
На счет 2ого списались с китайцами, т.к. он на гарантии. Должны заменить.

Платформа MR500-PSDR-V1.0.4 2021-01-17

Porter

Інженер-супервайзер
1,072 1,426
До мене така приїхала. 2 роки після зустрічки відпрацювала без зауважень. Зараз Err 119. Уся силова ціла КЗ нема ні по силі ні по вторинних живлень, нічого горілого, нічого підозрілого...
Плівка в резонанснику в нормі. Не знаю за що зачепитися. :( Думаю як включати на столі, щоб щось міряти по факту в роботі...
Мо хтось уже боров ту помилку? Дайпе пенделя по напрямку пошуку причини. Дякую.

Porter

Інженер-супервайзер
1,072 1,426
Уже знаю, що проблема не у вихідних реле, Також знаю, що при старті напруга на ДЦ шині піднімається до 327 Вольт. Чи не замало?

Mtv

Майстер
209 380
Delta Pro ще не ремонтував ,
але на Дельта Макс наміряв на ДЦ 450 в
Так що здається 327 малувато буде.
Але це напруга без навантаження на виході якщо що

Porter

Інженер-супервайзер
1,072 1,426
Не знайшов нічого, віддав без ремонту. :(

iDoctor

Новий учасник
1 0
Принесли EcoFlow delta pro
Вигоріло всі транзистори т60
Всі 35 драйвери на платках
Драйвери на транзисторах знизу
Низьковольтних і вони теж вигорілі
Замінив все
І уперся в те що помилка 119

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock