• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Недоліки зарядних станцій BLUETTI

Jerry

Administrator
849 2,367

Дорогі учасники форуму, зіткнувся з такою проблемою зарядних станцій Bluetti.

Весь модельний ряд зарядних станцій Bluetti має блоки живлення з специфічними конекторами зарядки, які на мою думку дуже погано справляються з своєю роботою.
Мої аргументи та факти:

Bluetti connector tdefectBluetti connector tdefect1Pcb chargePcb charge1

На фотографіях ви можете побачити як грівся та горів штекер зарядки та конектор який розташований на платі в самій заряднії станції. Зверніть увагу, як поплавився та витік центральний пластик конектора. На фото це штекер та конектор зарядної станції BLUETTI AC200MAX, блок живлення в комплекті має такі характеристики:
Вхід 100-240VAC, 7.5 A MAX
Вихід 58.8 VDC, 8.0 A

Деякі можуть сказати, що до кінця не був вставлений штекер в конектор, можливо, але я думаю що при зносу конектора у всіх власниках зарядних станцій Bluetti таке буде.

Технічна документація
Bluetti technical sch

На майбутнє я вже зробив замовлення великої партії конекторів на зарядні станції Bluetti.
Bluetti connector

Так як конектори в дорозі до мене з заводу, я прийняв рішення переладнати зарядний пристрій, я замовив та встановив на блок живлення конектор sp2110/s2, він чудово пасує до кольору та кріпиться на оригінальний провід блока живлення.
Bluetti repairpowersupply sp2110 s2

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,416
Доповню. Люди часто заганяють ті "єті" використовуючи довготривало в режимі УПСа. Воно на то не пристосоване або має баги в прошивці. Періодично потрібно переходити на АКБ і частково розряджати/заряджати.

a1535

Новий учасник
11 0
Доброго дня. Може підкажете, чи в тих блоках живлення задіяний центральний штирьок, як в ноутбуках HP? Якщо так, то який опір має бути? Принесли таку станцію, AC200MAX, показує заряд 0, БЖ напругу видає, але на центральному нічого немає.

skljarik

Інженер
429 719
зовнішня обойма - мінус
внутрішня - плюс
штирьок не задіяний

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,416
Делівський конектор має менший зовнішній діаметр. мінус не контачитиме нормально. чи то НР. Тобто делівські конектори окремо підключати теж не варто.
А от про западло з пошкодженням ID лінії людей тре попереджати... Але чи може воно згоріти через КЗ на +19? Там же підтяжка на + по заводу. і резтстор 100+ Ом на даталінії захисний.

Останнє редагування:

skljarik

Інженер
429 719
Короче, в контексті Блюєті краще той шпиньок, взагалі, нікуди не підключати. Все і без нього працює.
В Джекері, наприклад, схожий роз'єм, але шпиньок товщий, 1,5 чи 2мм. І на ньому якраз плюс.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock