• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Не вмикається Huawei P Smart + після прошивки

anso-engineer

Новий учасник
6 0
Доброго дня!
Був достався Huawei P Smart Plus, з розбитим екраном, екран я поміняв але почалися трабли з FRP. У стоку там стояля прошивка - INE-LX1 9.1.0.283(C432E1 R1P1). Бачив огляди на вирішення цих питань, та був варіант з пониження прошивки.
Спочатку прошив такою:
* INE-LX1 9.1.0.317(C432E1R1P1T8)_Firmware_EMUI9.1.0_05015LAW File By (Support.HalabTech.Com)
Наче все було ок, а потім чомусь вирішив ще цю:
* Huawei Nova 3 INE-L21 hw eu Sydney-L21D 8.2.0.130(C432CUSTC432D1) Firmware 8.1.0 r1 EMUI8.2 05015GBF [androidhost.ru]
І тут почалося, я десь на етапі верифікації прошивки, телефон кинув помилку, порекомендував заватажити ПО знову та вимкнувся.
З тих пір він більше не вмикався...
Зняв кришку, скинув клему АКБ, спробував ввімкнути - те саме. Єдине шо, щей почав мігати красний індікатор.
Зрозумівши, що втарчати особливо нічого, вирішив поміряти напругу на АКБ, там було 3,1 В! Потримав на лабораторніку - дійшло до 3.7, але все одно не вмикається і не зараджається.
Жодного разу тієї невдалої прошивки, не бачів що заряд був більше 100 мА, тому мені здається, що то взагалі на заряд не схоже.

uploads

Інженер
421 185
підняти зможеш тільки програматором
що єз програматорів?

anso-engineer

Новий учасник
6 0
підняти зможеш тільки програматором
що єз програматорів?
З программаторів нажаль нічого не має, є варіант щось купити до 3К, більш меньш універсальне для відновлення / скидання FRP, щоб можна було працювати з телефонами Huawei / Xiaomi / Meizu / ZTE? Бо на перспективу, таких штук 6 потрібно буде відновлювати.

Пашко23

Учасник Platinum
364 223
sigma окей))) знаю, бо вона найкраще працюватиме)))просто трохи грошей треба вивалити

uploads

Інженер
421 185
добре що нагадав зараз напишу пацанам нехай проовжать

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock