• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання MOTO G14 XT2341-3 Кирпич SPRD u2s Diag

deamon1605

Новий учасник
8 0
MOTO G14 XT2341-3 Пытались сделать FRP через Unlocktool, телефон ушел в режим загрузки и не вернулся. Заливал бекап в свободном доступе из сети через Pandora и PAC, телефон ожил, через фастбут залил последнюю прошивку (fastboot_cancun_g_oem_user_13_TLB33.78-258_03272130_release-keys_global_CFC), слетел серийник и имеи. Зачем то еще раз залил PAC и телефон опять в вечном режиме загрузки... Нужен бэкап на последней прошивке.

deamon1605

Новий учасник
8 0
Старые бэкапы уже не помогают, скорей всего нужен бекап на последней прошивке...

mobistar

Новий учасник
3 0
Такой же лежит пандорой поднял выровнял имей пропатчил модем и сертификаты но сети нету

deamon1605

Новий учасник
8 0
Такой же лежит пандорой поднял выровнял имей пропатчил модем и сертификаты но сети нету
Скинь пожалуйста бэкап того состояния что есть, а лучше на последней прошивке
Допис оновлено:

зробити бекап і затери розділи
На стирании gpt раздела через пандору ошибка, остальные стирает, но не помогает...

deamon1605

Новий учасник
8 0
конектив з тестпойнтом?
пробуй
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
Этой я подымал, обновился на новую, слетели имеи и серийник, потом еще раз ее залил и опять труп, поэтому нужен бэкап на последней прошивке...

deamon1605

Новий учасник
8 0
має підніматися тою
Допис оновлено:

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
Да вот в том то и проблема, что не подымается, а эти прошивки для фастбута, я от сюда последнюю по дате залил, а когда серийник слетел еще раз pac залил и получил труп, мне нужен бекап последней прошивки с lolinet fastboot_cancun_g_oem_user_13_TLB33.78-258_03272130_release-keys_global_CFC для опытов)

mobistar

Новий учасник
3 0
Херня с этими моторолами.пришла рабочая плата обновил её через rsa.пандорой хотел считать дамп нажимаю читать разделы после этого телефон в diag и не включается

uploads

Інженер
421 185
зажми 3 кнопки і тримай
має перегрузитися
або переконекти акб

Останнє редагування:

maxhomyak

Новий учасник
7 0
Хтось вирішив проблему? дві трубки таких також маю, підняв з кирпіча але IMEI та серійника нема

uploads

Інженер
421 185
шукати такий самий і робити бекап
інакше поки ніяк
зараз питаю ще підтримкуспандори якраз з ним говорю

maxhomyak

Новий учасник
7 0
так бекап я боюсь робити) чим краще? хотів з одного так він також ліг

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock