• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Прошивка ЯКОБЫ раюочая прошивка для Инвертора DELTA EF3 Pro 1260Wh

volodimirk

Активний учасник
115 98
Всем мира!
Один деятель подогнал мне прошивку из личный запасов, сказал что она рабочая, проверена .
После этого пропал, на сообщения не отвечает.

Я попробовал ее на заведомо мертвом по мозгам инверторе, с заменой проца.
Без результата.

Возможно, прошивка - бред, а возможно у меня руки кривые прошить нормально (али проц перекатал криво).

Насколько я понимаю, будет очень славно если это реальная прошивка.
Просьба к людям с прямыми руками -- проверить и в случае успеха - поделиться результатом.

ПС Мне доселе удавалось оживлять только Дельта МАКСы. То есть , я не совсем безнадежный в плане перекатки камушков и заливки прошив...

Вкладення

• DELTA 1260 Inverter.bin
    256 Кб · Перегляди: 39
Останнє редагування:

alexey244

Інженер-супервайзер
916 986
Треба розуміти під який вона контролер конкретно. Бо в різних версіях, там можуть стояти зовсім різні контролери. І прошивки від одного, до іншого не підійдуть.

volodimirk

Активний учасник
115 98
Розуміння нема і не буде - людина , нажаль, на конструктивни контакт не йде.
Я заливав на дошку MR300-CNTL-V1.0.2 .

alexey244

Інженер-супервайзер
916 986
Розуміння нема і не буде - людина , нажаль, на конструктивни контакт не йде.
Я заливав на дошку MR300-CNTL-V1.0.2 .
Тоді не перевірити, бо це може бути і робоча прошивка під якийсь контролер, а може і не робоча взагалі. Без моделі контролера будь яку прошивку не перевірити

a1535

Новий учасник
11 0
Спробував залити в GD32F303 -діод зелений блимає, але інвертор не запускаєтья. Мабуть не підходить.

wissammic

Новий учасник
9 4
Peace to all!
One worker adjusted the firmware for me from personal stock, said that it was working, checked.
After that, he disappeared, does not respond to messages.

I tried it on a known brain-dead inverter, with the replacement of the work.
No result.

Maybe the firmware is nonsense, but maybe I have crooked hands and it will flash normally (but the percentage rolled crookedly).

As far as I understand, it will be very nice if this is a real firmware.
A request to people with straight hands - to check and in case of success - share the result.

PS I have so far managed to revive only Delta MAKS. That is, I am not completely hopeless in terms of rolling pebbles and pouring seams...
Hello my friend, have you tried the dump firmware backup ?

tipok

Новий учасник
8 34
Знаю щонайменше 3 версії цих інверторів. Одна ось щойно прийшла навіть якась дуже дивна, з двома додатковими транзисторами на радіаторі синхронного випрямляча і додатковим здоровим дросселем. А дві високовольтні банки на 470мкф 450В - розділені одна від одної одним з цих транзисторів. Дуже схоже на те, що там окрема схема випрямляча і APFC-шки чергового режиму, задля "тримання" банки зарядженою, коли є 220В.

Останнє редагування:

alek

Новий учасник
49 16
Всем мира!
Один деятель подогнал мне прошивку из личный запасов, сказал что она рабочая, проверена .
После этого пропал, на сообщения не отвечает.

Я попробовал ее на заведомо мертвом по мозгам инверторе, с заменой проца.
Без результата.

Возможно, прошивка - бред, а возможно у меня руки кривые прошить нормально (али проц перекатал криво).

Насколько я понимаю, будет очень славно если это реальная прошивка.
Просьба к людям с прямыми руками -- проверить и в случае успеха - поделиться результатом.

ПС Мне доселе удавалось оживлять только Дельта МАКСы. То есть , я не совсем безнадежный в плане перекатки камушков и заливки прошив...
Відкрив прошивку і побачив під яку версію вона: MR310-INV-F303 GD32F303RC/STM32F303RC

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock