• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Як поведе себе станція, якщо один із її виходів 230 В підключити на її ж вхід для зарядки від 230 В.

Vadym

Новий учасник
12 0
Зразу хочу вибачитися за дурне на перший погляд питання, але воно має цілком конкретну практичну користь для мене. Питання до тих хто пробував це зробити, або добре знає схемотехніку станції EcoFlow. Суть питання в слідуючому. Як поведе себе станція, якщо один із її виходів 230 В підключити на її ж вхід для зарядки від 230 В.

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Точно? А якщо вилку розвернуть і фаза/нуль перехрестяться і воно собі байпас включить? ;)

Vadym

Новий учасник
12 0
ʼУ зарядних станцій так як і в генераторів немає нуля. Там дві фази. Нуль зʼявиться тільки після того як заземлиш/занулиш одну з фаз на вході або на виході. А якщо заземлення/занулення мають і вхід і вихід, то тоді треба бути уважним щоб не перехрестить фазу і нуль.

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Тобто ви не розумієте, як працює байпас? Кіргофу і Ому фаза до лампочки.

Jael.Dace

Інженер
410 600
якщо один із її виходів 230 В підключити на її ж вхід для зарядки від 230 В.
"Вічного двигуна" не вийде, не переймайся)) Але при правильному вмиканні можна отримати феєрверк, а вони в Україні тимчасово заборонені. Втім ви його все одно не побачите бо корпус станції заважатиме, а почути зможете.

А якщо вилку розвернуть і фаза/нуль перехрестяться і воно собі байпас включить?
Перед вмиканням реле байпасу спочатку вимкнеться інвертор і все просто заглохне, незалежно від фазіровки. Але це при умові, що реле байпасу розриває обидві лінії, а в маленьких станціях зазвичай маленькі реле з однією контактною групою.

Останнє редагування:

skljarik

Інженер
429 719
Зразу хочу вибачитися за дурне на перший погляд питання, але воно має цілком конкретну практичну користь для мене. Питання до тих хто пробував це зробити, або добре знає схемотехніку станції EcoFlow. Суть питання в слідуючому. Як поведе себе станція, якщо один із її виходів 230 В підключити на її ж вхід для зарядки від 230 В.
А навіщо то Вам потрібно? Щоб двоконтурний котел нормально працював?

ValeryFVV2002

Новий учасник
2 2
Знакомая включила неделю назад.
На присланном фото был оверлоад.
Станция River2 max выжила )

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock