Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Доброво. см вложение. Удалось снять через ST-Link V2 на скорости 480к. CRC-32=caa97371. Model HTE-078-B-A3. В свою очередь прошу дампы для процессоров платы управления. У меня она маркирована как HTE-078-12S-2200W1 20V-B1_CNTL. У меня сгорел проц формирования синуса. Прошивка для проца инвертора (Low-Side) что есть на этом форуме немного отличается от моей - в самом конце дампа. Я прошил новый проц синуса, но импульсов на транзисторы таки нет...Доброго дня. Jackery explorer 2000 pro. Шукаю дамп прошивки контроллеру gd32f303cct6 на платі BMS. Можливо є прошивка для цього контроллеру в когось ? Дякую
Маю питання у всіх jackery 2000 pro проц бмс однаковий? Бо думаю купити станція під ремонт і там бмс вилетіла і там мені сказав продавець що стоїть GD32F303rct6Доброво. см вложение. Удалось снять через ST-Link V2 на скорости 480к. CRC-32=caa97371. Model HTE-078-B-A3. В свою очередь прошу дампы для процессоров платы управления. У меня она маркирована как HTE-078-12S-2200W1 20V-B1_CNTL. У меня сгорел проц формирования синуса. Прошивка для проца инвертора (Low-Side) что есть на этом форуме немного отличается от моей - в самом конце дампа. Я прошил новый проц синуса, но импульсов на транзисторы таки нет...
спасибіВона є на форумі. Якщо лінь шукати - можете взяти мою.
Треба ставити активний балансир ІМХОКароч щоб не забивати голову і не створювати роботи, краще поставити пасивний балансир на акум і все
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.