• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Jackery 1000pro шукаю прошивку DC-DC плати

Anatoliy

Новий учасник
17 6
Всім привіт. Маю проблему з Jackery 1000pro. Не працює зарядка та вихід 220V.
Був знайдений пробитий проц по живленню по DC-DC платі GD32F303CCT6. Замінений і прошитий прошивкою з цього форуму саме для DC-DC плати . Після прошивки отримуємо труп проца. Перший раз прошивається без проблем, наспупна дія з процом неможлива, з ним більше немає зв'язку. Пробував шити на інщій платі, просив добру людину з Києва прошити такий проц, все теж саме. Після прошивки маємо 4 трупа:( проців. Може хтось має іншу прошивку, або пояснення чому може бути так?

alexey244

Інженер-супервайзер
927 986
Прошивка яку я заливав під інший проц мабуть. Спробуйте цю.

Вкладення

• Jackery 1000 Pro MPPT 303.bin
    256 Кб · Перегляди: 30

Oleksiy

Новий учасник
2 4
3.3V іде з лінійного стабілізатора на цій же платі. На його вхід подається 24В з морди через резистори R11 R45 R234. Ще в мене в такій же ситуації пробило U2 (це TL431, з незвичною цокольовкою) і обірвало резистор R3 10 Ом. Це живлення VDDA. Там має бути 3 В
Допис оновлено:

Прошивка яку я заливав під інший проц мабуть. Спробуйте цю.
Підтведжую прошивка робоча. Рідний проц gd32f303cct6a. Замінив на gd32f303cct6a з аліекспрес. Плата HTE081_S_A3. З попередньої прошивкою автора (https://gsm.in.ua/attachments/jackery-1000-pro-mppt-bin.1117/) плата MPPT не працювала, і після включення станції не мікроконтролер не прошивався. З цією в все ок. Станція поїхала воювати. Автору подяка!

Вкладення

• IMG_20241004_162947.jpg
    IMG_20241004_162947.jpg
    4.2 Mб · Перегляди: 91
Останнє редагування:

Anatoliy

Новий учасник
17 6
3.3V іде з лінійного стабілізатора на цій же платі. На його вхід подається 24В з морди через резистори R11 R45 R234. Ще в мене в такій же ситуації пробило U2 (це TL431, з незвичною цокольовкою) і обірвало резистор R3 10 Ом. Це живлення VDDA. Там має бути 3 В
Допис оновлено:

Підтведжую прошивка робоча. Рідний проц gd32f303cct6a. Замінив на gd32f303cct6a з аліекспрес. Плата HTE081_S_A3. З попередньої прошивкою автора (https://gsm.in.ua/attachments/jackery-1000-pro-mppt-bin.1117/) плата MPPT не працювала, і після включення станції не мікроконтролер не прошивався. З цією в все ок. Станція поїхала воювати. Автору подяка!
Дякую вам за відповідь, перевірив з морди 24V, іх немає, на морді з'являються 24V на секунду і падають до 1.5V. відключав шлейф dc-dc, та сама проблема. На платі чогось явно несправного немає, станція як нова. Також подавав на DC-DC 24V з ЛБП тиша, інвертор не вмикається. Чи знаєте ви має без DC-DC вмикатись інвертор?

Oleksiy

Новий учасник
2 4
якшо відімкнути 6-піновий конектор від плати DC-DC станція працює. Інветору ті 24V якби і не потрібні - в ньго є трансформатор для живлння власних потреб і понижаючий перетворювач на 12.3V. Що сосується 24V на морді - напруга з'являється при ввімненні розетки 12V. ліхтарика і USB,( ну і по-ідеї при подачі напруги на одну із розеток сонячних панелей - але я це неревіряв). Так що треба перевіряти чи перетворювач 24V іде в захист, чи не приходить сигнал enable на його шімку. Схема там стандартна - з даташіту

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock