alexey244
Інженер-супервайзер
923
986
Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
я би поспорив, з 4 станцій з дохлим 2126 - всі проци вижили, та працюють. І штук 8-10 було де ігбт в мясо а 2126 жива. Одна лежить з дохлим процом - але там платка драйвера насквозь прогоріла і одну лінію проца коротнула. Може в когось на нього є прошивка)@volodimirk Це EG2126. З досвіду ремонту, драйвер вилітає і тягне за собою процик, і навіть якщо КЗ по живленню немає, процу все одно срака. У 9/10 випадків, вмирає проц. Так що можу вам одразу сказати що 95% що спроби ремонту марні
До речі, про токоміри - чи є якісь аналоги, бо тільки даташит знайшов, а де його купити - взагалі не зрозуміло.я би поспорив, з 4 станцій з дохлим 2126 - всі проци вижили, та працюють. І штук 8-10 було де ігбт в мясо а 2126 жива. Одна лежить з дохлим процом - але там платка драйвера насквозь прогоріла і одну лінію проца коротнула. Може в когось на нього є прошивка)
Добавлю - у абсолютно всіх станцій з вибитими ігбт - мікруху токоміра виносить вперед ногами
В мене ці не ламались ще. На 1000eu стоять звичайні соп8 яких валом в продажіДо речі, про токоміри - чи є якісь аналоги, бо тільки даташит знайшов, а де його купити - взагалі не зрозуміло.
Подскажите хотя-бы маркировку токомера ( IC4 ) . В наличии 2 станции и у обеих - токомеры с сорванными "крышами"...В мене ці не ламались ще. На 1000eu стоять звичайні соп8 яких валом в продажі
Acs724t 30abПодскажите хотя-бы маркировку токомера ( IC4 ) . В наличии 2 станции и у обеих - токомеры с сорванными "крышами"...
Взорвавшиеся в хлам
Не підскажите мікросхему маркуванняя би поспорив, з 4 станцій з дохлим 2126 - всі проци вижили, та працюють. І штук 8-10 було де ігбт в мясо а 2126 жива. Одна лежить з дохлим процом - але там платка драйвера насквозь прогоріла і одну лінію проца коротнула. Може в когось на нього є прошивка)
Добавлю - у абсолютно всіх станцій з вибитими ігбт - мікруху токоміра виносить вперед ногами
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.