• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація iPhone 13 заміна АКБ

Jerry

Administrator
849 2,367

Поділюсь свої досвідом заміни АКБ на своєму iPhone 13

Прийшов час міняти АКБ, заміну робив на 85 % залишку АКБ.
Так як я вже дуже багато мав досвіду з заміною АКБ на iPhon-ах на попередніх моделях, можу сказати так, що до 85% ємкості можна користуватись, не так суттєво відчувається в роботі.
Ємкість я брав з донора, вона там пройшла всього 4 цикли зарядки, перевірку робив програматором JC V1SE.
Відрізав плату BMS з старого акумулятора так щоб залишилися місця для точкового зварювання.
Апарат точкового зварювання робив сам, з трансформатора від мікрохвильової печі, він чудово справляється, зварює будь що. Зварив, активував BMS плату.
Накрутив 100% програматором OSS Team W09 Pro, це зайняло пару секунд. Все це робилося на версії iOS 17.4.1

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

Чи можна перенести EEP ic?

Переглянути вкладення iP 13 EEP ic.mp4

Останнє редагування:

timelife

Новий учасник
1 0
Привіт! а телефон після програматора перешивав, чи нові відсотки одразу коректно відобразились?

Jerry

Administrator
849 2,367
Доброго. Нічого не перешивав, пізніше я робив 12 Pro Max, з такою версією ПО, в мене не вийшло накрутити 100 таким методом.

Roman_23

Учасник
64 172
Доброго. Нічого не перешивав, пізніше я робив 12 Pro Max, з такою версією ПО, в мене не вийшло накрутити 100 таким методом.
17.4.1 не вийде накрутити проценти,потрбіно шити з підложкою через 3Utool з галочкою fix battery

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock