• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання ecoflow в период без отключений

Micique

Новий учасник
3 0
Добрый день такой вопрос купил станцию delta 2 max для работы за ПК в среднем 10-15 часов в стуки пока отключали свет станция работала по предназначению но сейчас свет не отключают уже 4 дня и станция по сути исполняет роли ибп она подключена в сеть а ПК и роутер в станцию хочу узнать может стоить убрать станцию на время пока есть постоянный свет потому что она просто считай что стоит без дела но как я понимаю все равно расходует свои внутренние ресурсы

Rekbr

Майстер
283 319
Якщо не помиляюсь, станція має функцію байпас, і спокійно може використовуватись як ДБЖ.
При необхідності вона дозаряджаеться, а так в основному, при наявності напруги в мережі транзитом проводить її на вихід розеток дельти

Останнє редагування:

akoste13

Учасник Platinum
294 438
Якщо не помиляюсь, станція має функцію байпас, і спокійно може використовуватись як ДБЖ.
При необхідності вона дозаряджаеться, а так в основному, при наявності напруги в мережі транзитом проводить її на вихід розеток дельти
Ще вона має функцію в байпасі згоріти просто коли стоїть, і ця функція доволі популярна) без адекватного стабілізатора в наш час використовувати станцію як дбж я б не став

Rekbr

Майстер
283 319
Ще вона має функцію в байпасі згоріти просто коли стоїть, і ця функція доволі популярна) без адекватного стабілізатора в наш час використовувати станцію як дбж я б не став
Можливо у Вас більше досвіду в роботі. Мова йде про використання в нормальних умовах . За Вашою логікою і для зарядки потрібно використовувати окремий стабілізатор завжди. Звісно якщо від гівняного генератора люди намагаються заряджати станцію, то буде проблема однозначно.
Все що приходить на ремонт ломаеться тільки по провині кліента. І тут два варіанти- або признались або ні.

Артем Пірун

Новий учасник
4 0
Можливо питання не по темі,який нормальний саморозряд дельти2?
Спостерігаю за 9 днів просіла на 1%

akoste13

Учасник Platinum
294 438
Можливо у Вас більше досвіду в роботі. Мова йде про використання в нормальних умовах . За Вашою логікою і для зарядки потрібно використовувати окремий стабілізатор завжди. Звісно якщо від гівняного генератора люди намагаються заряджати станцію, то буде проблема однозначно.
Все що приходить на ремонт ломаеться тільки по провині кліента. І тут два варіанти- або признались або ні.
В нормальних умовах - так, вона якби для нормальних і робилась китайцями. У нас же коли в тебе в розетці 190вольт а через 2 хвилини 280 - вона не те щоб добре працює) І це я чисто в себе вивів відображення на комп і пару днів наблюдав, в людей думаю і гірше буває.

Rekbr

Майстер
283 319
Добрый день такой вопрос купил станцию delta 2 max для работы за ПК в среднем 10-15 часов в стуки пока отключали свет станция работала по предназначению но сейчас свет не отключают уже 4 дня и станция по сути исполняет роли ибп она подключена в сеть а ПК и роутер в станцию хочу узнать может стоить убрать станцию на время пока есть постоянный свет потому что она просто считай что стоит без дела но как я понимаю все равно расходует свои внутренние ресурсы

Час пройшов, і нове розуміння. Як мінімум, при тривалому часі байпасу всі екофло " хапають" помилку некоректного відображення часу роботи.
Коли 100% вона працює на 60( або інше)
Допомагає повний розряд до 0% і на 100% заряд. Як ДБЖ погана істория.
По суті , все ж таки, це переносне джерело живлення. І ті всі приколи з байпасом та під'єднанням до щитка квартири не є правильним. Треба світло- подовжувач, розрахункове навантаження- працює.
З'явилось світло- окремо на зарядку, а все інше від мережі. І головне правило. 75% від номінальної потужності. Тоді зустрінетесь з майстрами, як аккум здохне. Та дай Боже скоріше війна закінчиться.

Rekbr

Майстер
283 319
Тут Ви знайшли про зберігання. А мова йшла про використовування в режимі байпасу.
Ще з " давніх часів" рекомендація зберігання акумуляторів при 50% - майже закон. Не торкаємося магнія і кадмія))

Rekbr

Майстер
283 319
Про Пк то залежить від самого БП пристроя. Здебільшого, навіть недорогі БП Пк перекривають цей інтервал.
Ще раз кажу- перечитайте- це не про це питання. Питання про тривале використання Ecoflow в режимі байпас
Допис оновлено:

Чи то GPT питає?)))

qwer77

Новий учасник
7 0
Правильно думаете, согласно инструкции нужно подготовить АКБ станции до длительного хранения и выключить станцию ( это одно из условий гарантии )

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock