• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow river pro EF4 не заряджається

Jael.Dace

Інженер
417 616
Не мав з цим ще справу
Всі ми колись не мали ще справи з осцилографом, але коли спробували - це був величезний стрибок у власному розвитку. Бажаю всім не вагатися, а зробити цей стрибок якомога раніше! Ніхто вас за це не покарає.

master757

Новий учасник
47 24
Всі ми колись не мали ще справи з осцилографом, але коли спробували - це був величезний стрибок у власному розвитку. Бажаю всім не вагатися, а зробити цей стрибок якомога раніше! Ніхто вас за це не покарає.
Дякую, з bms не мав справи ніколи але людина постійно вчиться чомусь новому і я також, часу просто немає, лише вечорами а там уже і голова не варить, відслідкую лінії rx tx ще раз.

Rekbr

Майстер
285 331
Та що Ви до людини докулупались. Ніхто з осцилографом і паяльником не народився. Спалить- купить. Не купить- побьють. У кожного свій шлях. Не відбивайте у людини бажання навчатись і не заставляйте кляти форум, бо тут всі пихаті сидять. Чи у Вас роботи немає? Черги по місяць -два на ремонти

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
До чого тут пихатість? Форум для майстрів чи для домогоспідаринь? Навіщо майстру розжовувати потенційному клієнту подробиці ремонту? Для демпінгу?
Два роки тому на Екофло ще майстри гавкали а зараз кожен студент з паяльником пробує сам. І то не зле. Але ж він не пошуком по форуму і читаючи, а новою темою і чекає, коли йому розжують і до рота покладуть... А потім "чи візьмете в ремонт, носили, там транзистори поміняли а воно знову згоріло, а вони тільки транзистори міняють". :(

Rekbr

Майстер
285 331
До чого тут пихатість? Форум для майстрів чи для домогоспідаринь? Навіщо майстру розжовувати потенційному клієнту подробиці ремонту? Для демпінгу?
Два роки тому на Екофло ще майстри гавкали а зараз кожен студент з паяльником пробує сам. І то не зле. Але ж він не пошуком по форуму і читаючи, а новою темою і чекає, коли йому розжують і до рота покладуть... А потім "чи візьмете в ремонт, носили, там транзистори поміняли а воно знову згоріло, а вони тільки транзистори міняють". :(
Пане Портер, я з Вами повністю погодився би, якщо б то було в мирний час. А так хто як може так і крутиться з тим "світлом".
А за демпінг то взагалі смішно з Вашою репутацією. Та тільки де Вас в достатній кількості людям знайти?
Хай і " домогосподині" просвітлюються.
А то не годні тестером під навантаженням подивитись просадку на свинцю акумуляторі 5 річної давни і везуть ті упс бо не тримає, виключається, не працюють.

Не розжовуйте. Напрямок задали- хай людина думає.
Я також колись був в такій позиції. І так боляче, коли такі відповіді.

master757

Новий учасник
47 24
Шановна спільното, бачу не допоможуть тут мені у вирішенні проблеми, прийдеться весь шлях пройти самому, інформація по моєму питанню мабуть дуже цінна!
Всеж таки надіюсь на поради доброго майстра який допоможе настановами на вірний шлях для вирішення даної несправності.

Rekbr

Майстер
285 331
Шановна спільното, бачу не допоможуть тут мені у вирішенні проблеми, прийдеться весь шлях пройти самому, інформація по моєму питанню мабуть дуже цінна!
Всеж таки надіюсь на поради доброго майстра який допоможе настановами на вірний шлях для вирішення даної несправності.

Не пербільшуйте. Вам дали пораду стосовно подальших кроків. Беріть в руки осцилограф.
Будуть осцилограми- далі будем думати. Бо повірте, воно і так не просте. А на відстані- надскладно

Це і є у кінцевому суми ремонтів, коли для ремонту купити осцилограф, тепловізор, мати знання і час.

Питайте, не соромтесь. Rigol для початку можна і не купувати, ящо у Вас не має осцилографа.

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Хай і " домогосподині" просвітлюються.
Я теж не проти. Для просвітлення треба читати а не відразу писати...
І окрема біда (для всіх) - що серед сотні не грамотно оформлених тем найти потрібну інформацію дуже важко...

master757

Новий учасник
47 24
Проблема вирішилась заміною супресорів 3М, всім дякую за коментарі.
Може знаєте де їх замовити і точне їх маркування бо брав з донорської мертвої морди?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Їх точне маркування - на їх корпусі. По типу корпуса і маркуванню шукається даташит. Далі знайти доступний функціональний аналог - як два байти переслати.

Rekbr

Майстер
285 331
Або пошукати добре на форумі у схожій темі про ремонт такої станції

Jael.Dace

Інженер
417 616
Може знаєте де їх замовити і точне їх маркування бо брав з донорської мертвої морди?
Не плутай маркування і модель. Маркування - це те, що написано/намальовано на корпусі.
Тепер по справі.
Ви вже знаєте, що то - супрессор. Тепер мультиметром з'ясувати, односпрямований він, чи двоспрямований, а далі за допомогою амбулаторника лабораторника (якщо лаболаторник - гівно, тоді ще й резистора) можна визначити напругу спрацовування і приблизно прикинути робочу напругу, а потім шукати в магазинах щось схоже. Також робочу напругу можна прикинути, проаналізувавши схему, в якій воно стояло. Доречі двоспрямовані можуть бути асиметричні, тож перевіряти треба обидва напрямки.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock