• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow river max відсутні показники температури

Sleeper

Новий учасник
13 0
Хтось зтикався з тим що у додатку ecoflow не показує температуру пристрою(завжди показує 0 градусів). При цьому куллер не вмикається і радіатори перегріваються
Допис оновлено:

Також додам що це проявилось після заміни транзисторів в інверторі, але до мене носили до іншого майстра

Останнє редагування:

owod

Новий учасник
2 8
в обриві термо датчик

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    239.5 Кб · Перегляди: 77

Sleeper

Новий учасник
13 0
в обриві термо датчик
Я пробував відєднати обидва термодатчика і була помилка температури. Також додаю скрін додатку(зліва температура 0 з підключеними датчиками). Можливо підкажете де такий датчик можна купити?

Вкладення

• 90A9A1BD-AF5A-48BF-9A30-8AE2404CDF0B.png
    90A9A1BD-AF5A-48BF-9A30-8AE2404CDF0B.png
    879.8 Кб · Перегляди: 48

skljarik

Інженер
429 719
Дивіться датчики на BMS
температура в додатку по ним вказуэться

Sleeper

Новий учасник
13 0
Я пробував відєднати обидва термодатчика і була помилка температури. Також додаю скрін додатку(зліва температура 0 з підключеними датчиками). Можливо підкажете де такий датчик можна купити?
Ви не підкажете маркування цих термодатчиків?

skljarik

Інженер
429 719
Там нема маркування. Вони безкорпусні на проводах між банками вставлені. Здаэться, там ntc 10k, але, то не точно))

Sleeper

Новий учасник
13 0
Так, виявилось що термодатчики на основній акб не звоняться, хтось знає який в них номінал?

Sergiy stydent1

Новий учасник
7 2
Переконайся чи мигає світлодіод біля процесора STM на тій платі куда заходять термодатчики при роботі екофлова якщо ні топередивись чи незлетіла прошивка на том процесорі

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock