• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання EcoFlow RIVER 2 Max (EFR610) Потрібна морда або модуль WiFi

dashing

Новий учасник
1 0
Станція EcoFlow RIVER 2 Max (EFR610) прийшла з ремонту іншого майстра, якого ТЦК забрали до лав ВСУ.
Тому власник забрав все що лежало в окремому місці в розібраному стані.
На платі морди, на скільки я розумію, був припаяний субмодуль з мікроконтроллером морди та модулем WiFi.
Версія плати морди MR610-UV-PD-V1.0.3 (дивись фото нижче).
Може в кого є донорська станція з якої можете продати плату морди, або мікроконтроллер морди з модулем WiFi - готовий розглянути пропозицыю. Можна навіть в неробочаму стані.
Чи може хто знає де можна такий модуль придбати - буду дуже вдячний :).
На фото нижче показане місце жовтим прямокутником, де, ймовірно, був впаяний мікроконтроллер морди з модулем WiFi.

FacePCB 1

Якщо там був впаяний не мікроконтроллер морди з модулем WiFi, то підкажіть що там було впаяне, і чи взагалі там щось стояло.

Зворотній бік плати морди з її версією в червоному прямокутнику показаний на фото нижче.

FacePCB 3

Будь ласка, якщо у когось є хоча б один із вказаних вище варіантів, або якийсь Ваш варіант, який приведе до ремонту станції - запропонуйте, я з радістю його розгляну.

Заздалегідь дякую!

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock