• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання EcoFlow потрібна прошивка контроллера плати MR300-CNTL-V1.0.2

otto

Новий учасник
5 2
Доброго дня, потрапила в ремонт після подачі 220в мережі на вихід. Вихід IGBT і драйвера відновлено монтаж також. Вистрелило контроллер. Поки покидаю фото може хтось стикався.
Буду біля неї, дооформлю тему. Вибачаюсь за нюанси(термінологію), мій профйль роботи трохи відрізняється.

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування to view spoiler content!

Останнє редагування:

skljarik

Інженер
429 719
така ж біда, теж шукаю.
Яка модель станції у Вас?
В мене DELTA EF3PRO 1300, окрім мікроконтролера здохла взагалі вся активна комплектуха на цій платці та драйвери на великій. Короче кажучи, все, що було по 5в шині. Ну і по 3,3 теж (стаб пробився).
Зараз чекаю мікроконтролер з Китаю, інше є.

Вкладення

• MR300-CNTL-V1.0.2_top.jpg
    MR300-CNTL-V1.0.2_top.jpg
    1.9 Mб · Перегляди: 144
Останнє редагування:

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Печально. І що, ніхто досі не спробував залити з інших Дельт (1600, 2000)?
платка керування така ж
Не все так просто, воно по різному зроблене. Якщо залити прошивку з Дельти Макс на Дельту, то воно спробує вдути в батарею 2000 ватт (ну як Дельта Макс на зарядці відповідно), від чого ваша батарея скоріше за все вибухне. Тримаю в курсі) Або ще щось неприємне трапиться. Це різні станції на різну потужність

skljarik

Інженер
429 719
Не все так просто, воно по різному зроблене. Якщо залити прошивку з Дельти Макс на Дельту, то воно спробує вдути в батарею 2000 ватт (ну як Дельта Макс на зарядці відповідно), від чого ваша батарея скоріше за все вибухне. Тримаю в курсі) Або ще щось неприємне трапиться. Це різні станції на різну потужність
Та то зрозуміло, що може бути. Але, якщо вариіантів нема, що робити?

Останнє редагування:

akoste13

Учасник Platinum
295 440
В мене так вже 3 плати інвертора лежить, проци махнуть - і на олх продавать. Клієнтам встановлені давно нові плати і видано, а ці чекають свого часу

skljarik

Інженер
429 719
В мене так вже 3 плати інвертора лежить, проци махнуть - і на олх продавать. Клієнтам встановлені давно нові плати і видано, а ці чекають свого часу
Якщо не секрет, де брали нові і що по ціні?

akoste13

Учасник Platinum
295 440
Якщо не секрет, де брали нові і що по ціні?
Клієнти в основному вояки, чекали поки заскоче ще станція з мертвим акб/мордою - купував нову і в дербан на 2-3 замовлення, остатки собі в якості плати за роботу.

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Клієнти в основному вояки, чекали поки заскоче ще станція з мертвим акб/мордою - купував нову і в дербан на 2-3 замовлення, остатки собі в якості плати за роботу.
Факт, нормальна практика. Я так само донорів скупляю. Нових плат не існує щоб їх окремо придбати

wissammic

Новий учасник
9 4
Hello bro

I have the same board (mr300-cntl-v1.0.2) the microcontroller is damaged20240810 130937

I ordered a new microcontroller from China

But I want to know if the new microcontroller needs programming

wissammic

Новий учасник
9 4
Good day, I got into repairs after applying 220v to the network at the output. The IGBT output and the driver have been re-installed as well. The controller shot. While I'm leaving the photo, maybe someone came across it.
I will be near her, I will finalize the topic. Sorry for the nuances (terminology), my work profile is a little different.

Допис оновлено:

the same problem, I am also looking.
What model of station do you have?
I have a DELTA EF3PRO 1300, except for the microcontroller, all the active components on this board and the drivers on the large one have died. In short, everything that was on the 5v bus. Well, 3.3 too (stab broke through).
Now I am waiting for a microcontroller from China, there is another.
Hello my friend, did you find a firmware backup dump for mcu (gd32f303rct6) for board mr300-cntl-v1.0.2 ?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock