• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow delta3

oleg401169

Учасник
77 28
Є Ecoflow Delta3 після зустрічного струму і ,на додаток,вона була підключена на зарядку до мережі. Згоріли два 60т60,та один з двох транзисторів crg190(їх радіатор стоїть поряд з 60т60). Я замінив усі с транзистори на орігинали та мікросхеми драйверів - дві 7113 та nsi6602 для пари crg190. Виявив також,що на процесорі gd32f303cct6 кз по живленню. Прошивку взяв з форуму. Після усіх маніпуляцій станція вмикається,коректно показує заряд АКБ,але при включенні 220, блимає 50гц і все. Клацання реле немає ,не клацають ніяке з трьох(їх я перевірив(випалював,та також перевіряв доріжки під реле)). Перевірив усі напруги 3.3,5,15 вольт присутні,накачка є,бо 15 вольт береться з перетворювача на pn8034 напряму з високовольтного конденсатора накачати. Мене бентежить відсутність спрацювання реле і наскільки розумію блимання 50гц при відсутності помилок указує на відсутність комунікації морди та інвертора. На роз'ємі морди та інвертора присутні пакети обміну. Сама станція при цьому від мптт заряджається,12 на прикурювачи вмикається та присутні,юсб працюють. Станція коректно відображає підключене навантаження,ось тільки не працює 220. Я більше схиляюсь до думки ще раз замінити процесор. Хотів би спитати Вашу думку. Спасибі!

santv18

Учасник Platinum
317 499
Перевірте резистор плавної зарядки високовольтного конденсатора і кола керування реле.

oleg401169

Учасник
77 28
Спробую перевірити ще раз, резистор (великий зелений)перевіряв,на реле +15 приходить. Наскільки я зрозумів команди спрацювання йдуть з процесора по -, бо +15 йде напряму, я думаю треба танцювати коло процесора,тому і схилявся до повторної заміни проца. Наскільки я зрозумів,за працю та реле відповідає gd32f303cct6 ,в за комунікацію з мордою відповідає інший,бо мене напрягає блимання 50гц при включенні інвертора та відсутність будь-яких ознак роботи реле.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock