• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow Delta Pro. Не працює ШВИДКА зарядка помилка 103

Electronick

Новий учасник
27 36
Отже по частині інвертора все працює навантаження тримає
По частині зарядки працює стабільно і без помилок лише повільна. Швидка зарядка запускається 2-3 секунди і помилка 103. замінив 9a3 датчик току. ситуація покращилась 2400ват заливає в акб але за кілька хв всеодно помилка 103. перевірив ватметром те що споживає з розетки і те що заливає в акб сходиться. взяв інший датчик току з робочої плати все те саме 2-3 хв і помилка 103.

можливо в когось будуть думки. буду радий допомозі

vitals

Новий учасник
4 0
Привіт. Стикнувся теж з помилкою 103, але не коли швидка зарядка, а навпаки коли зарядка повільна, тобто нижче порогу включення кулерів, або коли розряджається дуже низькою нагрузкою (знову ж таки коли кулери не вмикаються) Або коли працює в режимі ДБЖ заряджена на 100%. Хтось підкаже що з цим робити ?

Rekbr

Майстер
283 319
У Вас на великому струмі працює, а на малому помилка. Зверніть у вагу на те, що написали вище, а також перевіряйте релле. Можливо десь підкопчення і має опір на контактах. І хоч би написали, що було спочатку і що Вами зроблено.

vitals

Новий учасник
4 0
У Вас на великому струмі працює, а на малому помилка. Зверніть у вагу на те, що написали вище, а також перевіряйте релле. Можливо десь підкопчення і має опір на контактах. І хоч би написали, що було спочатку і що Вами зроблено.
Я ще нічого не робив, бо навіть не знаю чи це електронна помилка, чи софтова. Якщо постійно включати, і виключати станцію з розетки, тобто не давати їй стояти зарядженою в режимі ДБЖ, і не давати заряджатися малим струмом і так само розряджатися під малою нагрузкою з виключеним охолодженням вона працює нормально. Спровокувати глюк часом буває тяжко, але обідно коли 3D принтер друкує 5 годин, і вже нагрітий, і споживає 100-150вт, і екофлоу відключає інвертор з помилкою(

Таке враження що щось перегрівається, і спрацьовує захист. А вмикання охолодження чомусь не спрацьовує, бо напевно термістор стоїть не там де мав би стояти

Останнє редагування:

vitals

Новий учасник
4 0
Проблема вирішена додаванням кулера, який працює завжди, а не тільки коли велике навантаження, або швидка зарядка.

Mtv

Майстер
209 380
Як варіант встановлення нтц датчика ближче до гарячіших транзисторів, або на корпус транзистора якщо дозволяє кріплення.

vitals

Новий учасник
4 0
Як варіант встановлення нтц датчика ближче до гарячіших транзисторів, або на корпус транзистора якщо дозволяє кріплення.
В тому то і проблема що штатні кулери включаються не по термістору, а напевно по датчику току. Бо якщо підключити велике навантаження кулери включаються зразу, а не коли щось нагріється . А на малому навантаженні, "потроха" варяться, а охолодження немає, і через це рано чи пізно спрацьовує захист, і інвертор вирубається. Єдиний варік який я бачу, це поставити додатковий кулер, який буде працювати завжди, коли працює інвертор, але це якщо в середині знайдеться місце.

Mtv

Майстер
209 380
Спробуйте відцепити NTC від радіатотора і нагріваєте його окремо феном або паяльником і поспостерігайте за поведінкою вентиляторів.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock