• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow delta max на виході 400в

Sleeper

Новий учасник
13 0
Доброго вечора. Можливо хтось стикався з такою поломкою коли на виході 400в замість 220? Пробував запаювати нові діодні мости, мосфети з драйверами(вихідні) прозвонив обвязку шим контроллера і нічого не знайшов

oversize

Активний учасник
169 118
а резіки зворотного звязку перевіряли? та цікаво після чого цей недуг?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Пробував запаювати нові діодні мости, мосфети з драйверами(вихідні)
А нащо ви то робили?
Після чого проблема, яке напрацювання в стації? Станція падає в аварію чи працює? Які помилки?
Що є "400 вольт на виході?" змінна чи постійна? Форна напруги (синіс чи спотворена)?
Як себе веде станція на зарядці?

Sleeper

Новий учасник
13 0
А нащо ви то робили?
Після чого проблема, яке напрацювання в стації? Станція падає в аварію чи працює? Які помилки?
Що є "400 вольт на виході?" змінна чи постійна? Форна напруги (синіс чи спотворена)?
Як себе веде станція на зарядці?
На мости в першу чергу звернув увагу і на 1 з них мені здалося що занижений опір був. Після того як все прозвонив і не зміг знайти в чому проблема спробував замінити вихідні мосфети з драйверами. Станція вмикається, вмикаються розетки без помилки і видає з розетки 400в змінної напруги замість 220. Після чого це сталося і напрацювання не знаю

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Що з формою сигналу виходу? Ослом дивились???
Вихідні дільники і їх шлях до проца перевірили?

Mtv

Майстер
285 440
Якійсь дуже дивний у вас алгоритм пошуку несправності.
У вас взагалі мультиметр справний ?

Jael.Dace

Інженер
417 616
Пробував запаювати нові діодні мости, мосфети з драйверами(вихідні)
Нафіга?
Перше, що треба було зробити - взяти інший мультиметр. Друге - подивитись форму напруги осцилографом.

PS: А якщо навантажити станцію якоюсь лампою розжарювання (можете підключити 2 послідовно, щоб не сгоріли, якщо там справді 400V) і поміряти напругу?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock