Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Ті що біля шим контроллера чи в обвязці драйверів мосфетів? Їх я перевіряв, після чого не відомоа резіки зворотного звязку перевіряли? та цікаво після чого цей недуг?
А нащо ви то робили?Пробував запаювати нові діодні мости, мосфети з драйверами(вихідні)
На мости в першу чергу звернув увагу і на 1 з них мені здалося що занижений опір був. Після того як все прозвонив і не зміг знайти в чому проблема спробував замінити вихідні мосфети з драйверами. Станція вмикається, вмикаються розетки без помилки і видає з розетки 400в змінної напруги замість 220. Після чого це сталося і напрацювання не знаюА нащо ви то робили?
Після чого проблема, яке напрацювання в стації? Станція падає в аварію чи працює? Які помилки?
Що є "400 вольт на виході?" змінна чи постійна? Форна напруги (синіс чи спотворена)?
Як себе веде станція на зарядці?
ті що в дільниках, там "гірлянди" з виходу та входу 220.Ті що біля шим контроллера чи в обвязці драйверів мосфетів? Їх я перевіряв, після чого не відомо
Нафіга?Пробував запаювати нові діодні мости, мосфети з драйверами(вихідні)
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.