• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

EcoFlow Delta Max(2000) не працює з котлом.

Pankevych

Новий учасник
6 6
Доброго всім вечора. ЗС Дельта МАХ ні в яку не хоче працювати зі слів клієнта з котлом. Котел фазозалежний. Після того як з нею погралися - підключили один з виходів до землі котел запустився без помилок але біда прийшла звідки не чекали. Після того як дали світло станція була ввімкнена в мережу -- вибило автомати і станція показала помилку по перегрузу після чого потрапила до мене. Все відремонтував та повернув клієнту. Ремонт типовий (Н міст, діодний міст, запобіжник). Клієнт після цього викликав електрика щоб поставити перекидний (двоходовий) автомат і надивившись відео -- релле яке буде розмикати землю при подачі мережевої напруги. Не допомогло... Станція знову в мене з тими самими проблемами. Реле банально не встигло відєднати землю від виходу і станція зловила КЗ по виходу інвертора.
По проханню клієнта почав думати як саме правильно підключити станцію і зрозумів що я автономного рішення не бачу(
Питання наступне. Судячи з схемотехніки нуль в станції на виході буде автоматичний коли є вхідна напруга. В такому випадку в станції підключаться вхід з виходом через комутуюче релле і нуль на вихід підтягнеться з входу. Котел має працювати. Але при зникненні вхідної напруги релле відключиться і виходить що нуль пропаде? Чи я помиляюся і там є якась підтяжка потенціалів яку я не бачу?
Чому може горіти станція при підключенні одного з вихідних провідників на землю? (точно не зустрічне -- вхід підключений до мережі вихід до квартири через двоходовий перемикач і один з провідників зразу після виходу з станції підтягнутий на землю для імітації нуля) Особливості схемотехніки?
І останне питання якщо попередні припущення вірні то є метод підключити цю станцію щоб вона працювала максимально в автономному режимі з фазозалежним котлом виключаючи людський фактор для уникнення варіанту зустрічки?

oversize

Активний учасник
169 118
доброго, як на мене то підключити окрему зарядку до входу DC та нехай робить як повноціний UPS, знос АКБ буде більше, але без траблів та "вигорянь"...

Serios

Майстер
257 368
Трансформатор 1:1 на вихід для котла,а його вже хоч заземляйте, зануляйте, дельта буде гальванічно розв'язана.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock