• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання EcoFlow Delta MAX (2000) блимає індикатор роботи, станція не вмикаєтся.

Polosatik

Новий учасник
3 2
Немає запуску 24В на платі MPPT. Напруги живлення: 5В та 3.3В формуються. Нічого спаленого або пробитого не знайшов, КЗ також ніде немає. При спробі увімкнути станцію починає блимати індикатор роботи на морді, підсвітки дисплея немає зображення також, BMS відкрівається на виході 53В, якщо затиснути кнопку станція вимикаєтся, більше ні на що не реагує, при спробі заряджання починає брати потужність через кілька секунд скидає живлення і все заново. На платі MPPT cвітиться червоний діод і блимає зелений. Версія MPPT - V3.0.1. До тепер з таким не зіткався. Підкажіть будь-ласкам куди копати, процессор чи може я щось упустив?

alexey244

Інженер-супервайзер
927 986
Ви знаєте, що 24v формуються тільки при вмиканні USB? І тільки для USB вони і потрібні. Більше ні для чого 🤗

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,416
Копати треба на городі. Для початку розберіться з мордою автономно, поки не включиться.

Jenuk

Учасник
89 208
Немає запуску 24В на платі MPPT. Напруги живлення: 5В та 3.3В формуються. Нічого спаленого або пробитого не знайшов, КЗ також ніде немає. При спробі увімкнути станцію починає блимати індикатор роботи на морді, підсвітки дисплея немає зображення також, BMS відкрівається на виході 53В, якщо затиснути кнопку станція вимикаєтся, більше ні на що не реагує, при спробі заряджання починає брати потужність через кілька секунд скидає живлення і все заново. На платі MPPT cвітиться червоний діод і блимає зелений. Версія MPPT - V3.0.1. До тепер з таким не зіткався. Підкажіть будь-ласкам куди копати, процессор чи може я щось упустив?
спробуйте зажати кнопку IOT reset, і на телефоні зайдіть в налаштування вайфай, має з'явитись точка з назвою Ecoflow_XXX. А далі через їхній додаток спробувати дообновити прошивку, якщо будуть помилки тоді тільки перепрошивка МК морди

Останнє редагування:

seryjka

Учасник
58 50
Мав схожу поведінку. Було переривання прошивки. Вище Jenuk вказав алгоритм вирішення. Від себе додам, можливо доведеться використати додаток версії 3.1.0.27 або 4.7.0.39

Polosatik

Новий учасник
3 2
Усе переміряв, усе справне. Думаю - та чого ж воно не працює? Зрозумів коли дійшов до лабораторника - подаю 5В на плату морди, бачу на платі є життя і на кнопки начебто реагує, беру телефон вмикаю додаток і воно синхронізуєтся. Підключив до станції запустив оновлення і через хвилинустанція ожила) Ото виходить пів дня ремонтував справний пристрій😆
Дякую всім за поради. Тему закриваю

sybreedmetal

Новий учасник
1 4
Була така сама проблема, розібрався з нею наступним чином:
Грубо кажучи девайс зайшов у режим прошивки і в нього відвалився інет під час прошивки. Все це відновлюється:
1. Секунд на 5 затискаєш ІО Ресет
2. Підключаєш екофлоу до додатку, підключившись до мережі wifi EcoFlow_xxx
3. Вибираєш для неї мережу ВіФі з інтернетом через додаток (іконка перекресленої хмаринки зверху)
4. Завантажуєш оновлення мікропрограми
5. Знову тиснеш ІО Ресет на 5 секунд (тебе попросить зробити це додаток). Екран при цьому в мене не працював, але на ІО Reset екофлоу реагує і точку доступу вмикає.
6. Тиснеш галочку що ти це зробив, натискаєш продовжити.
7. Підключаєся до екофлошки через wifi знову, повертаєшся в додаток і тиснеш "Оновити". Під час оновлення вмикається і екран і всі інші функції. Тому все путьом. Розписав, щоб мали для себе на замітку.

alexey244

Інженер-супервайзер
927 986
Ні, краще якраз таки через додаток, щоб не гратись з серійником. Теж так давно роблю

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,416
А у мене була станція без модуля зв'язку зі злетівшою прошивкою. Ото питання як (чому злетіла)?

alexey244

Інженер-супервайзер
927 986
А у мене була станція без модуля зв'язку зі злетівшою прошивкою. Ото питання як (чому злетіла)?
Так, я бачив))))))))))))))))))))))))))))))))))
Як і в любої техніки з прошивками, прошивки іноді можуть бути пошкождені самі по собі

Serhiy_Lviv

Новий учасник
1 0
А якщо кнопку тримаю і нічого не відбувається? кнопка справна,напруги є

akoste13

Учасник Platinum
296 440
шумить живлення 3.3 на проц, чи банально десь биті сектори в самій памяті проца, може магнітна буря чи настрій поганий - також впливає) Я 3 рази людині шив дельта макс, місяць-півтора - злітає прошивка на рівному місці, 3 рази шив поки не псіханув і замінив проц+стаб 3.3 - більше не повертався, або надоїло або допомогло таки

santv18

Учасник Platinum
292 435
3 рази шив поки не псіханув і замінив проц+стаб 3.3 - більше не повертався, або надоїло або допомогло таки
Я на RIVER Pro двічі шив процик BMS і злітала прошивка поки не поміняв проц. У мікроконтролерів буває внутрішня флеша глючить.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock