• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow Delta Max 1600 після ремонту інвертора Owerload на 500 ватах

Myron

Новий учасник
7 0
Привіт! Допоможіть будь ласка розібратись з проблемою.Суть наступна є дві зарядні станції після виходу інверторів по силовій частині транзистори і драйвери замінив комплектом також замінив мікросхему NCS199A1 була пробита.Станції запустились і працюють. Інвертор тримає навантаження більше одного кВат стабільно і працює.Глюк в наступному при спробі заряджання станції від розетки при досяганні потужності 500 ват станція переходить в Owerload і через декілька секунд відбувається наступна спроба зарядки і так по колу. Цікаво те що це відбувається на двох інверторах.Буду радий будь якій допомозі ДЯКУЮ

Nigan

Новий учасник
37 20
Доброго дня, як ваші успіхи в пошуках рішення? Бо в мене аналогічна ситуація, тільки окрім owerload + значок батареї, і до 300w заряджається

Nigan

Новий учасник
37 20
Привіт! Допоможіть будь ласка розібратись з проблемою.Суть наступна є дві зарядні станції після виходу інверторів по силовій частині транзистори і драйвери замінив комплектом також замінив мікросхему NCS199A1 була пробита.Станції запустились і працюють. Інвертор тримає навантаження більше одного кВат стабільно і працює.Глюк в наступному при спробі заряджання станції від розетки при досяганні потужності 500 ват станція переходить в Owerload і через декілька секунд відбувається наступна спроба зарядки і так по колу. Цікаво те що це відбувається на двох інверторах.Буду радий будь якій допомозі ДЯКУЮ
Я не знаю чи буде це ще актуально, але можливо ви поставили недостатньо чутливу мікросхемку, перевірте ватметром потужність при зарядці, і потужність яку показує сама станція

Myron

Новий учасник
7 0
Я не знаю чи буде це ще актуально, але можливо ви поставили недостатньо чутливу мікросхемку, перевірте ватметром потужність при зарядці, і потужність яку показує сама станція
Доброго дня так дивився по ватметру дійно параметри зарядки інші доходить да 1700 що в принципі нормально для неї
Допис оновлено:

Доброго дня, як ваші успіхи в пошуках рішення? Бо в мене аналогічна ситуація, тільки окрім owerload + значок батареї, і до 300w заряджається
нажаль ще з нею мучаюсь буду радий за будь які поради

maxpp

Новий учасник
12 4
Щоб не плодити теми, запитаю тут, підкажіть номінал резистора, той що зелений?

Вкладення

• IMG_2310.jpeg
    IMG_2310.jpeg
    345 Кб · Перегляди: 47

Nigan

Новий учасник
37 20
5w 390 Om
Допис оновлено:

На ньому має писати

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock