• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

EcoFlow delta дає вихід 230В, НЕ заряджається

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Инвертор и есть зарядник. Просто выходные ключи закрыты, и работают как диоды. А ключи синхронного выпрямителя, работают на раскачку трансформатора. Транзисторы низкой части в свою очередь работают уже как синхронный выпрямитель с транса дальше на АКБ. По входу 1 реле которое замыкает и L и N. Ток на зарядке меряется через 9А3 по шунтам в низкой части. Транзисторы может у вас гамно поддельное, или драйвера.

don_slavone

Новий учасник
6 2
9a3 менял, был коротыш на нем. Транзисторы первый раз брал на проме подороже, второй раз на Космодроме, дешевле оказались. Да возможно драйвера не те, у них шрифт надписей не тот, но всетаки, после этого пробоя, все осталось живое и транзюки и драйвера. Сколько может стоить оригинал транзистора? или если есть ссылочка на них, буду благодарен

Jael.Dace

Інженер
417 616
Не треба компьютерну пасту пхати в силову високовольтну електроніку! Для процесорів з голим кристалом важлива максимальна теплопроводність, а для силових транисторів - діелектрична міцність, а температурні властивості відходять на задній план. Якщо нічого нормального нема - юзайте КПТ8. Але якщо плануєте цією технікою займатися постійно, то раджу купити таку банку:
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
. Я її в промці використовую вже кілька років - проблем ніколи не було, а напруга там вища, ніж в EcoFlow.

don_slavone

Новий учасник
6 2
понял, попробую пока совсем без пасты, другую прийдется заказывать
Кстати критично ли, если стабилитроны D1 D3 не на 18В, а на 20В поставил? те что были в наличии под рукой

Jael.Dace

Інженер
417 616
Кстати критично ли, если стабилитроны D1 D3 не на 18В, а на 20В поставил?
Даташит на транзистори підкаже - параметр V(ges). Наприклад для транзисторів CRG60T60AN3H, цей параметр дорівнює плюс-мінус ±20 вольт - це значить, що при 20.5 вольт на затворі (будь-якої полярності), діелектрик, ізолюючий затвор, може пробити. Якщо обмежувати напругу стабілітроном, то враховуючи вольтамперну характеристику стабілітронів, стабілітрон треба брати не більше, ніж 18-18.5 вольт. Менше - можна (це лише призведе до трохи підвищених втрат на транзисторі через тепловипромінення), а більше - ні!
Але в багатьох транзисторів V(ges) = ±30V, тож сам дивись даташит, та роби висновки.

(ой, знов я не встиг...)

SON

Новий учасник
6 8
9a3 менял, был коротыш на нем. Транзисторы первый раз брал на проме подороже, второй раз на Космодроме, дешевле оказались. Да возможно драйвера не те, у них шрифт надписей не тот, но всетаки, после этого пробоя, все осталось живое и транзюки и драйвера. Сколько может стоить оригинал транзистора? или если есть ссылочка на них, буду благодарен
inda.com.ua

Oleg82

Новий учасник
12 -3
Проверь релье оно может быть замкнуто .мост прозвони,резистр 390ом 5в,Кто может подсказать якый диод на суб модуле стоит D4

don_slavone

Новий учасник
6 2
заменил опять транзисторы CRG60T60AN3H, из космодрома, чтоб все были одной партии, хотя предыдущие целые. Поставил правильные стабилитроны D1,D3 на 18В и заменил термопасту на КПТ19. Все заработало.

Oleg82

Новий учасник
12 -3
У меня на 9а3 .1.2нога кз.усилитель выпаял кз на плате 1 2 ножка вместе .1 3 диод.а 4 6 .120 ом. на суб модуле стоит D4 в схеме звониться как диод а когда выпоял он не звониться.пытался прочитать и потерял с пинцета стрельнув.похоже на стабилетрон 3.3

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock