Доброго.
Вибачте за критику, але напишу, як є.
я розумію що я дуб-колода в схемах але хочу щоб хтось допоміг розібратись.
Для цього книжки є... здається (сам не читав).
замовив такі ж самі елементи і припаяв їх, але так нічого і не запрацювало
Для повноти картини не вистачає переліка з фукційним описом (наприклад: "затворний резистор транзистора синусорізки", "обв'язка драйвера синхронного випрямляча" і подібне. Позиційні номера теж можна писати, але тільки з надією, що в когось на столі є така ж плата). А фото з транзистором та паяними резюками - зайве.
Підскажіть що заміряти і куди копати?
З таким описом ситуації, заміряти треба надто багато всього, щоб те все перелічувати...
...але перш за все треба розібратись, в чому різниця між "током" (струмом якщо українською) і напругою. Без таких базових понятть в термінологіі, ми просто не зрозуміємо одне одного.
Якщо вам треба відновити станцію, то краще віддайте її тим, хто в цьому розбирається, а якщо..
хочу щоб хтось допоміг розібратись
(тоді до чого тут бідна станція?) ..то так це не працює - люди по півжиття тратять на те, щоб розібратись (і потім продовжують тратити бо кінця немає), і отак швидко передати цей досвід іншому - неможливо.
Але якщо ВИ хочете розібратись і розумієте, що основна робота буде на вас (а станцію хочете "принести в жертву науці", з примарною надією на те, що колись можливо отримаєте бонус, у вигляді відремонтованої станції), то люди звісно допоможуть.
PS: конкретно не скажу, але в першу чергу дивіться, що там з драйверами. Сподіваюсь, осцилограф у вас є?