• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow DELTA 2 ошибка по батарее после попытки прошивки

1mpress

Новий учасник
3 2
Имеется станция DELTA 2 в ремонте. Изначально по ней была проблема такого характера: при попытке использования 220В (зарядка/генерация) моргает значок розетки. Без частоты сети, без "Overload", без ничего. На тот момент программатора не было, поэтому начали подкидывать инвертора с других подобных станций. На одном из инверторов станция показывала 0% и ошибку батареи, но в приложении предложила обновиться. Прогресс доходил до 50% несколько раз и падал в ошибку обновления. Получили программатор, прошили оба проца инвертора и БМС. Изначальная проблема ушла, значок сети при подключении зарядки не мигает, но сейчас станция, грубо говоря, кирпич. И что самое интересное: в приложении показывает заряд станции 97% (с таким уровнем заряда она зашла в ремонт), но обновиться через это же приложение не даёт из-за "низкой мощности станции, надо 5% или больше". Приговаривать человеку замену "морды" ввиду невозможности отдельной её прошивки или есть смысл покопаться?

Serios

Майстер
257 368
Здається, початково у вас була проблема з інвертором, гарячою частиною,та в процесі жонглювання платами ви уложили плату bms.

Vl_Sereda

Новий учасник
3 4
Доброго дня. Привезли хлопці з окопів таку екофлошку. У не робило 220 в, ні на заряд ні на разряд. Вони її юзали через XT 60 заряджали, а через постійний струм USB та 12 прикурювач розряджали. Я розібрав, продув пилюгаку многолітнью, зняв блок інверторів, продув бмску, поставив назад інвертор він показує нулі, а привезли 90% показував. Батарея показує 53 вольт напруги, а вхід-вихід по постійній напрузі перестали робити. В заводській не скидується, до телефону не в'яжеться, каже треба щоб скинули в заводські. Хлопець приїхав, до його телефона, до якого було прив'язано в'яжеться, обновитись не дає бо каже батарея в нулях що робити не знаю. На дисплеї видає помилку батареї красний значечок. На bmsi нажимав reset - реагує, відключаєтся-включаєтся. За це час починив інвертор, там вигоріли два ігбтшки, їх буфер та резистор 5ом 5 вт. Що далі робити не знаю не підкажете? Думаю лізти до софта бмски, але ще не розумію це безпечно, та і як. Відключати від батареї боюсь, щоб не заткнулась, як у ноуті. Підкажіть буласка, хто що думає

1mpress

Новий учасник
3 2
Доброго дня. Привезли хлопці з окопів таку екофлошку. У не робило 220 в, ні на заряд ні на разряд. Вони її юзали через XT 60 заряджали, а через постійний струм USB та 12 прикурювач розряджали. Я розібрав, продув пилюгаку многолітнью, зняв блок інверторів, продув бмску, поставив назад інвертор він показує нулі, а привезли 90% показував. Батарея показує 53 вольт напруги, а вхід-вихід по постійній напрузі перестали робити. В заводській не скидується, до телефону не в'яжеться, каже треба щоб скинули в заводські. Хлопець приїхав, до його телефона, до якого було прив'язано в'яжеться, обновитись не дає бо каже батарея в нулях що робити не знаю. На дисплеї видає помилку батареї красний значечок. На bmsi нажимав reset - реагує, відключаєтся-включаєтся. За це час починив інвертор, там вигоріли два ігбтшки, їх буфер та резистор 5ом 5 вт. Що далі робити не знаю не підкажете? Думаю лізти до софта бмски, але ще не розумію це безпечно, та і як. Відключати від батареї боюсь, щоб не заткнулась, як у ноуті. Підкажіть буласка, хто що думає
В моём случае сгорели резисторы по линии коммуникации на плате БМС. Они возле разъёма общения находятся. Также могут пыхнуть супрессоры по этой же линии. Проверьте

anton2011

Новий учасник
2 2
Да надо чекнуть резисторы 2 шт по 100ом по линии комуникации бмс и морды,и диоды супресоры ,были случаи у меня когда станция работала на разрядку а на заряд 10 сек и отключала заряд ,один супресор был пробит ,так что ковыряйте

Vl_Sereda

Новий учасник
3 4
Дякую, супрессор это ЕСД, я так понимаю, если пробит, то на землю. При отключеном разъеме со стороны бмс 3.125/3\3\52, при подключенном средние в 0 явно пробит. Схера ли так резко? Мы их раньше выкидывали, потом в процах СониЭрикссонах отжигали, а ща стремно. Байда не дешева, та й хлопцям потрібна, не а би як. Надіюсь не процик. Почитаю для начала. Відпишусь.

Так і є, не процик . Дякую усім, жужжить сучка. Усі прошивки виклав у темі по Дельті 2 - нові. Не хочу розвозити тему - дякую - спасибо
Допис оновлено:

Да надо чекнуть резисторы 2 шт по 100ом по линии комуникации бмс и морды,и диоды супресоры ,были случаи у меня когда станция работала на разрядку а на заряд 10 сек и отключала заряд ,один супресор был пробит ,так что ковыряйте
Ковыряйте аккуратней и не отвертками, а лучше зубочистками. Нежно вырвал резистор под компаундом. Проблема в ESD

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock