• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow Delta 2 (MR330-PSDR-V1.0.4) помилка батареі

ОлегМ

Новий учасник
18 2
Шановні, всім бажаю міцного здоров"я.
Є проблема з фронтовою єкофлонкою (Ecoflow Delta 2 (MR330-PSDR-V1.0.4). При вмиканні іде звуковий сигнал, на клемах від батареї з"являєтся 53,3 v, але дісплей не загоряєтся.
При ще одному натисканню на кнопку вмикання - дісплей загоряєтся, висвічує заряд 0% (хоча це не так) і висвічує - помилка батареї. І сталося це через "людський фактор" - знімали плату, щоб поміряти емність електролитів, а коли збирали не закрутили гвинти які під"єднують батарею до плати. Стався такий собі "дребезг контакта". До цього єкофлошка працювала. Буду вдячний за любу корисну пораду. Дякую

lexand

Учасник
55 86
приїхала з підплавленим контактами на інверторі на вході батареї
з симтомами "не бере заряд від 220 і виходи не працюють"

високу сторону відновив
зібрав до купи і повединка точнісінько як у вас

заряд 0, помилка батареї і помилка 12в вихідного порту
24в на морду не зявляються
заряд не бере ні по 220в ні по низькому входу

вступорі, бо підпалів не видно, потемнінь/пожовтінь не видно, кз вже ніде нема
процики "блимають"
без підключення до батареї на контактах батареї зявляється біля 40в (як від заживлення від 220 так і по сонцю)
живлення 15/5/3.3в підіймаються
бмска включається і відключається по кнопці і через морду
і далі кругом тиша...

залишилось ще потикати осцилографом на входи драйверів,
і заміряти комірки батареї на всяк випадок

lexand

Учасник
55 86
для тих хто натрапить на цю тему раніше ніж на інші

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock