• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow Delta 2 клацає 3 рази реле і не вмикається 220

vadim4ik

Новий учасник
12 2
Дуже потрібна допомога у вирішенні даної проблеми, загалом багато маю досвіду по екофлоу, але не можу розібратись з цією продлемою. Можу навіть заплатити за правильну консультацію або поділитись чимось.
Проблема: Приїхала Delta 2, при ввімкнені 220 туксне дисплей, наче пробує запуститись і помилка, мигає розетка. Візуальний огляд показав піддуті конденсатори, замінив. Тепер не тускне, але три рази клацає реле і знову мигає розетка. Все інше ціле, драйвери на всякий випадок замінив, операційні що поруч замінив, lm393 замінив. По живленню 15, 5, 3,3 присутні

Mtv

Майстер
285 440
А чому б не подивитися осцилографом чи з'являється хоча б на коротку мить на виході синусоїда .
Це було б набагато інформативніше ніж міняти все що поруч.
До прикладу хоча б по формі синусоїди вже можна зробити певні висновки про роботу окремих вузлів, зокрема драйверів, реле та силової частини інвертора.

Останнє редагування:

Serios

Майстер
257 368
А зашийте процика гарячої частини прошивкою з форума, а потім оновіть ПЗ через додаток. По клацанню реле взагалі є думка, що там закоротка по виходу, або станція так вважає. Перевірте всі реле, часом нема залипших? Зарядку від 220 не намагались давати, але бажано через додатковий опір, дуже потужна лампа або обігрівач послідовно.

vadim4ik

Новий учасник
12 2
А чому б не подивитися осцилографом чи з'являється хоча б на коротку мить на виході синусоїда .
До прикладу хоча б по формі синусоїди вже можна зробити певні висновки про роботу окремих вузлів, зокрема драйверів, реле та силової частини інвертора.

Скажу як є, що я не великий майстер осцилографа, синусоїду перевірив, не зявляється, хіба що на ту секунду що клацає реле то проскакує якийсь сигнал, але взагалі щось не зрозуміле як мінімум для мене. Драйвери нові, не думаю що вних проблема, реле я перевіряв на замикання, все ок, керування ними начебто ціле. Транзистори відповідно теж в порядку.
Допис оновлено:

А зашийте процика гарячої частини прошивкою з форума, а потім оновіть ПЗ через додаток. По клацанню реле взагалі є думка, що там закоротка по виходу, або станція так вважає. Перевірте всі реле, часом нема залипших? Зарядку від 220 не намагались давати, але бажано через додатковий опір, дуже потужна лампа або обігрівач послідовно.
Такий варіант цікаво спробувати, зараз зроблю, відпишусь потім. Реле точно не залипші. Спробую якщо прошивка не допоможе через дві лапми ввімкнути.

Mtv

Майстер
285 440
Скажу як є, що я не великий майстер осцилографа,
звісно це ваш вибір якими приладами користоуватись при діагностиці
але якщо хочете економити час і ... транзистори, то я б рекомендував вам освоїти навички роботи з осцилографом.
бо інакше на чому буде базуватись "великий досвід" ? .. на вгадуванні ?
загалом багато маю досвіду по екофлоу, але не можу розібратись з цією продлемою.
по вашій проблемі навіть в нерозібраному стані можна було вже зробити певні висновки.
ставити осцилограф в режимі тригера робите захват сигнала на виході ,
дивитесь в першу чергу на форму , якщо синусоїда споворена , то проблема скоріж за все в одному з драйверів або з самими ключами обо з їх обвязкою.
якщо форма ок, то це вже признак того драйвери і ключи скоріш за все в нормі, і проблемі десь в іншому місці.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Там часто доріжки лопають, і потім ремонт стає неможливим

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock