• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow delta 1600 на зарядці Overload

Electronick

Новий учасник
27 36
Всім привіт готового рішення не шукаю. тикніть куди дивитись. Станція після вилка вилка погоріло все стандартно. Вже неодин десяток станцій зробив а тут запуп на дефекті якій трапився вперше.
Інвертор працює все чудово. Суть дефекту як тільки ставиш на зарядку клацає реле по токовим кліщам в акб починає лити десь 45а з розетки по ватметру більше 3kw брати і одразу оверлоат і по акб знак оклику. це буквально 2-3 секунди. і так по кругу. я вже всю голову зламав ((( вже перевірив все що можна і неможна. Дійшов до того що дефект в суб платі де проц з операційниками. операційники замінив абсолютно всі і Tp2412 і Lm339 нічого не змінилось.

допоможіть вже руки опускаються .... Дякую

Вкладення

• зображення_viber_2024-07-19_12-21-43-367.jpg
    зображення_viber_2024-07-19_12-21-43-367.jpg
    291 Кб · Перегляди: 105

Porter

Інженер-супервайзер
1,064 1,402
Для початку відділіть мух від котлет. Є можливість підкинути АКБ або вдути контрольовано в цю батарею з іншого джерела?

Electronick

Новий учасник
27 36
Для початку відділіть мух від котлет. Є можливість підкинути АКБ або вдути контрольовано в цю батарею з іншого джерела?
вже вітділив. акб з бмс на іншому апараті працює чудово. проблема зі сторони інертора.

Porter

Інженер-супервайзер
1,064 1,402
Курча, тре писати у ПП, поки не передумали :)
Мене більше гризе питання, чи варто то кидати відкрито на публіку. Форум поки без реєстраційного тесту і любий ламер може легко демпінгувати отримуючи халявні знання...
Все ж технічний форум для обміну інформацією між майстрами а не для допомоги доморосподаркам і домогоспідарам :)

Electronick

Новий учасник
27 36
Мене більше гризе питання, чи варто то кидати відкрито на публіку. Форум поки без реєстраційного тесту і любий ламер може легко демпінгувати отримуючи халявні знання...
Все ж технічний форум для обміну інформацією між майстрами а не для допомоги доморосподаркам і домогоспідарам :)
я он ніби не ламер а на такому тупому моменті застряг. причому 3 станції з однаковим дефектом

Porter

Інженер-супервайзер
1,064 1,402
Хороші думки приходять з запізненням... Усього не врахуєш, не передбачиш. Для того і є колективний розум форуму.

Rekbr

Майстер
283 319
Впевнений, що то Ви написали з сарказмом. Хай доля Вам поверне в 100 разів більше) А взагалі не всі навіть вміють шукати. Бо за цю мікросхему вже не в перше читаю навіть на цьому форумі.

Так боляче бачити пристрій з типовою проблемою, який домучили до смерті від відсутності бажання хоча б у гугл залізти.

Не соромно не знати- соромно не спитати.
Допис оновлено:

І знову ж таки Ваша порада

Останнє редагування:

Electronick

Новий учасник
27 36
Впевнений, що то Ви написали з сарказмом. Хай доля Вам поверне в 100 разів більше) А взагалі не всі навіть вміють шукати. Бо за цю мікросхему вже не в перше читаю навіть на цьому форумі.

Так боляче бачити пристрій з типовою проблемою, який домучили до смерті від відсутності бажання хоча б у гугл залізти.

Не соромно не знати- соромно не спитати.
Допис оновлено:

І знову ж таки Ваша порада

скільки тих станцій було з різними дефектами але оверлоад по зарядці я особисто стикнувся вперше. передивився ютуб навіть відео знайшов де людина розповіла що вже знає як такий дефект ремонтувати. я написав в особисті що навіть готовий оплатити досвід щоб дали підказку мене проігнорували. звісно інфою зараз мало хто готовий ділитись. цей форум чисто випадково знайшов де Porter мені підказав. за що людині низький уклін.

Rekbr

Майстер
283 319
скільки тих станцій було з різними дефектами але оверлоад по зарядці я особисто стикнувся вперше. передивився ютуб навіть відео знайшов де людина розповіла що вже знає як такий дефект ремонтувати. я написав в особисті що навіть готовий оплатити досвід щоб дали підказку мене проігнорували. звісно інфою зараз мало хто готовий ділитись. цей форум чисто випадково знайшов де Porter мені підказав. за що людині низький уклін.
На правах хуя з бугра, ( вибачте за фразеологізм) ,якщо Вам була корисна інформація , та пан Porter відмовився від вдяки, то задонатьте на форум. Напишіть адміну.

Electronick

Новий учасник
27 36
На правах хуя з бугра, ( вибачте за фразеологізм) ,якщо Вам була корисна інформація , та пан Porter відмовився від вдяки, то задонатьте на форум. Напишіть адміну.
я за допомогу в підказці вітдячив людині в приватних повідомленнях. без афішування на загал. якщо вам потрібні кошти на розвиток форуму створіть окрему тему де всі бажаючі зможуть долучитись до збору. пс на правах хуя з бугра

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock