• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

EB55 помилка short

rsApp

Новий учасник
9 2
Привіт, маю блюєті з помилкою short. Були замінені два транзистори але після того щось нічого не захотіло працювати, і не можу зрозуміти чому саме.
Можливо хтось зможе допомогти підказати де і що шукати. Бо ніби все переміряв але що і як роздуплитись не можу. Буду дуже вдячний за відповідь🙏🏻

Вкладення

• IMG_2669.jpeg
    IMG_2669.jpeg
    1.8 Mб · Перегляди: 68
  • IMG_2670.jpeg
    IMG_2670.jpeg
    1.3 Mб · Перегляди: 68

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
То може вам до майстра то треба занести? Тимбільше тепер, коли є розуміння, що ремонт електроніки - то не просто заміна транзисторів?

rsApp

Новий учасник
9 2
То може вам до майстра то треба занести? Тимбільше тепер, коли є розуміння, що ремонт електроніки - то не просто заміна транзисторів?
Чому зразу так негативно відповідати, я просто прошу поради де шукати. Тай в чому проблема коли людина хоче вчитись ???

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Чому зразу так негативно відповідати, я просто прошу поради де шукати. Тай в чому проблема коли людина хоче вчитись ???
Бо питання занадто тупі. Вочевидь ви взагалі не розумієте куди залізли, і принцип роботи

rsApp

Новий учасник
9 2
Ну вибачте не всі все знають зразу і не родились все знаючими якщо для когось це тупість то для іншого ні якщо ви варетесь в цій сфері роками це не означає що інші хто пробує розібратись тупі. Дякую дуже сльно допомогли👍🏻

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Ну вибачте не всі все знають зразу і не родились все знаючими якщо для когось це тупість то для іншого ні якщо ви варетесь в цій сфері роками це не означає що інші хто пробує розібратись тупі. Дякую дуже сльно допомогли👍🏻
Перед тим як лізти в дорогу чужу техніку, треба хочаб принцип роботи розуміти. А не просто втупу міняти ключі, а коли цього виявляється недостатньо (як таке може бути???…) одразу питати поради, ніби якийсь маг вам підкаже що конкретно треба міняти

rsApp

Новий учасник
9 2
Я не прошу сказати що міняти а прошу поради про те в чому може бути ще проблема і куди дивитись

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Слухайте пораду - проведіть нормальну діагностику. І з її результатів тре починати тему.
Бо, якщо "ніби все переміряв" - то може воно справне і вам видається, що не працює...

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock