• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання EB3A помилка Zero Sampling Abnormal A028

axel-v

Новий учасник
7 2
Маю станцію, без передісторії, від розетки не заряджається, хоча в додатку розетку бачить,

220 не видає, постійно блимає індикатор АС.

Горілого немає, дещо гріється ОП на платі керування 45-50 градусів, не знаю чи це норма в цій станції.

Може хтось стикався ?

skljarik

Інженер
429 719
Перевірте маленький мостик та резистори 200ом, які заряджають банку. Ну і, звичайно, всі IGBT перевірити.
Можливо, ще релюшка дохла, яка шунтує кола зарядки банки (мостик та 2 резистори).
Це для початку.

alexey244

Інженер-супервайзер
927 986
В нової версії EB3A доречі взагалі відсутній плавний пуск

Вкладення

• IMG_9011.jpeg
    IMG_9011.jpeg
    1.5 Mб · Перегляди: 85
  • IMG_9015.jpeg
    IMG_9015.jpeg
    1.8 Mб · Перегляди: 83

skljarik

Інженер
429 719
Зате не буде горіти плавний пуск який раніше постійно горів))) Тепер буде горіти одразу реле мабуть, хз…
Та він сам по собі й не горів, наче. Вже після ключиків.
Короче, розробкою правлять вже не інженери, а маркетологи...

Rekbr

Майстер
283 319
Маю станцію, без передісторії, від розетки не заряджається, хоча в додатку розетку бачить,

220 не видає, постійно блимає індикатор АС.

Горілого немає, дещо гріється ОП на платі керування 45-50 градусів, не знаю чи це норма в цій станції.

Може хтось стикався ?
Щось зрозуміли? Тільки А028? Який операційних гріється? Маю таку ж проблему+ А035, А036. І в перспективі ще 2 таких станції.

Вкладення

• IMG_20241029_210124_065.jpg
    IMG_20241029_210124_065.jpg
    162.8 Кб · Перегляди: 51

axel-v

Новий учасник
7 2
Знайшов пробитий (саме пробитий) лінійний стаб на краю плати керування на 5в, його просвистіло напряму і на виході було 11в, ці 11В точно йшли в 74-ту логіку, вона теж грілась , куди ще буду завтра шукати.

Стаб замінив, він гріється, але на виході 4.9В тримає, буду шукати кому дісталось

Rekbr

Майстер
283 319
В мене там стабільні 5в

Вкладення

• IMG_20241029_234422.jpg
    IMG_20241029_234422.jpg
    3 Mб · Перегляди: 70

axel-v

Новий учасник
7 2
На даний момент замінив лінійний стаб на 5в, два 74ACT08 які живились від нього і на абум один операційний підсилювач.

Проміряв інші ОП які гріються, ніби там все ок, вони отримують сигнали і вираховують сигнал на виході, компаратори в корпусі SO-8 функцію теж відпрацьовують.

вмикав зі знятим нижнім 74ACT08, той що ближе до основної плати, станція насипала додаткових помилок по відсутність звʼязку

маю підозру що можливо коли на 74ACT08 прийшло 11в, вони своїм вихідним сигналом могли спалити порти в контролері, буду пробувати міняти контролер

axel-v

Новий учасник
7 2
Заміна контролера нічого не дала

прошивав тим що злив

Анатолій

Новий учасник
8 16
Добрий вечір. Практично завжди після пробою стабілізатора 5v виходить з ладу датчик струму ,знизу плати.

akoste13

Учасник Platinum
296 440
Та він сам по собі й не горів, наче. Вже після ключиків.
Короче, розробкою правлять вже не інженери, а маркетологи...
Ага) після військових з десяток було, плавний пуск вигорівший все ціле. Та і після режиму "упс" з нестабільною мережею - таке саме. Генератор та ДТЕК своє діло знає)

Serios

Майстер
216 324
Було вже декілька станцій, люмінієві кондюки на платі мізків вже не кондюки, параметри поїхали, тому пристрій шкварчить, потемніння лаку і інше, робота не в режимах. ESR тестер виручає, а можна і превентивно замінити. До речі, якщо на виході махеровий синус, тухне вихідний кондюк блакитний на 2,2.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock