• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання EB3A - Battery pack communication failure A006 error

Arabica

Новий учасник
8 0
Маю таку помилку - Battery pack communication failure A006 error. Я батарею зарядив та відбалансував вручну, 23,4 Вольта, кожна банка 3.42Вольта . В додатку бачу версію ARM v2057.11 DSP v.0.00. Порадьте будь ласка що треба перевірити щоб зясувати причину далі?

Ser_ik

Новий учасник
39 62
Маю таку помилку - Battery pack communication failure A006 error. Я батарею зарядив та відбалансував вручну, 23,4 Вольта, кожна банка 3.42Вольта . В додатку бачу версію ARM v2057.11 DSP v.0.00. Порадьте будь ласка що треба перевірити щоб зясувати причину далі?
Доброго дня!!!!
1) злетіла прошивка DSP якщо є можливість в додатку то оновіть попередньо авторизувавшись в додатку , по іншому обнови не дасть!!!!
2) нема живлення на проці . вертикальна плата на інверторі

Bluettienjoyer

Новий учасник
3 0
Доброго дня.
Маю таку ж проблему, при тому що буквально декілька днів тому все було окей.
В додатку бачу ARM v2063.03. DSP v.0.00.
Скажіть будь ласка, вам вдалось це виправити?

Ser_ik

Новий учасник
39 62
Доброго дня.
Маю таку ж проблему, при тому що буквально декілька днів тому все було окей.
В додатку бачу ARM v2063.03. DSP v.0.00.
Скажіть будь ласка, вам вдалось це виправит
Що ви з того що я написав робили ? зареєструйтесь, та оновіть прошивку в додатку

Bluettienjoyer

Новий учасник
3 0
Так, було оновлення для ARM, але його встановлення не допомогло. Версія яку я написав актуальна.
Розбирав саму батарею і пробував перепід'єднати коннектор LCD Signal (бачив в відосі де проблема з подібними симптомами), але також не допомогло.

Ser_ik

Новий учасник
39 62
Так, було оновлення для ARM, але його встановлення не допомогло. Версія яку я написав актуальна.
Розбирав саму батарею і пробував перепід'єднати коннектор LCD Signal (бачив в відосі де проблема з подібними симптомами), але також не допомогло.
в цих точках є напркга 3 вольта ?

Вкладення

• eb3a-main-board.jpg
    eb3a-main-board.jpg
    184 Кб · Перегляди: 158
  • 2.jpg
    2.jpg
    42.8 Кб · Перегляди: 153

Arabica

Новий учасник
8 0
Напруги 3.3 Вольта немає, бачу там нуль. Дякую за відповіді та допомогу! Через додаток оновлення не відбувається, при натисканні на Апгрейд включає спробу і просто повертається обратно без всякої помилки. Батарея видає на вертикальну плату інвертора 24 Вольта через 4 контактний кабель.

Останнє редагування:

Bluettienjoyer

Новий учасник
3 0
Ем, ну в мене станція магічним чином знову запрацювала. Без додаткових маніпуляцій. Можливо в вас є припущення що могло викликати тимчасовий збій?

Arabica

Новий учасник
8 0
Ем, ну в мене станція магічним чином знову запрацювала. Без додаткових маніпуляцій. Можливо в вас є припущення що могло викликати тимчасовий збій?
Чи тримали станцію підключеною до електромережі або до зарядки через сонячну панель ? Якщо так, то скільки часу пройшло як підключили ? Є припущення що батарея дуже повільно зробила балансування банок і після цього вимкнувся захист, батарея знову заживила DSP і мізки почали працювати нормально. В моему випадку я підключаю вхід сонячної панелі, бо задіяти електромережу немає технічної можливості, бо в мене Американська версія станції 110Вольт.

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,072 1,426
бо в мене Американська версія станції 110Вольт.
Так візьміть понижаючий трансформатор. вони не такі уже дорогі. Або Від ІБЖ через DC вхід заряджати.
Немає напруги, будь ласка підкиньте ідеї
Спробуйте подивитись там, звідки та напруга мала прийти.
Але почекайте, я за попкорном збігаю. :) Нащо лізти в складну техніку, якщо у вас немає зеленого поняття про принципи її роботи? :(

alexey244

Інженер-супервайзер
932 986
Немає напруги, будь ласка надайте ідеї для подальшої діагностики ?
99% що процу інвертора кирдик, раз 3.3 немає, дуже вирогідно що це саме ВИ його вбили, бо по досвіду він вмирає дуже рідко. Станцію в мусорку тепер

Arabica

Новий учасник
8 0
Так візьміть понижаючий трансформатор. вони не такі уже дорогі. Або Від ІБЖ через DC вхід заряджати.

Спробуйте подивитись там, звідки та напруга мала прийти.
Але почекайте, я за попкорном збігаю. :) Нащо лізти в складну техніку, якщо у вас немає зеленого поняття про принципи її роботи? :(
Заряджаю від ноутбука Леново зарядкою на 20Вольт, бачив ваше відео як Ви оживляли батарею зарядкою та балансуванням, вважав що в мене така сама проблема... Нагадайте будь ласка - до якої напруги у Вас батарея зарядилась та вимкнула захист?

Porter

Інженер-супервайзер
1,072 1,426
Ви все ще не зрозуміли, що самолікування шкідливе для здоров'я? :(

Ser_ik

Новий учасник
39 62
99% що процу інвертора кирдик, раз 3.3 немає, дуже вирогідно що це саме ВИ його вбили, бо по досвіду він вмирає дуже рідко. Станцію в мусорку тепер
Ні не факт за 2 роки в сервісі жодного дохлого проца , замінити його не проблема є прошивки :) . Які напруги на цих кондесаторах ? Станція досить проста та надійна., найбільш частіша проблема то розбаланс по банках. Та вилка вилка :))))
Допис оновлено:

Заряджаю від ноутбука Леново зарядкою на 20Вольт, бачив ваше відео як Ви оживляли батарею зарядкою та балансуванням, вважав що в мене така сама проблема... Нагадайте будь ласка - до якої напруги у Вас батарея зарядилась та вимкнула захист?
Треба поміряти напругу на кожній банці має бути 3,3 в. та не має сильно відрвзнятись. Є різниця по напрузі то балансувати. Якщо станція після балансування всеодно не працює коректно. Вимикається при розрядці хоча на індикаторі ще є заряд, потім показує 100%. тільки заміна акуми.

Вкладення

• eb3a-main-board.jpg
    eb3a-main-board.jpg
    180.4 Кб · Перегляди: 93
Останнє редагування:

Arabica

Новий учасник
8 0
Ні не факт за 2 роки в сервісі жодного дохлого проца , замінити його не проблема є прошивки :) . Які напруги на цих кондесаторах ? Станція досить проста та надійна., найбільш частіша проблема то розбаланс по банках. Та вилка вилка :))))
Допис оновлено:

Треба поміряти напругу на кожній банці має бути 3,3 в. та не має сильно відрвзнятись. Є різниця по напрузі то балансувати. Якщо станція після балансування всеодно не працює коректно. Вимикається при розрядці хоча на індикаторі ще є заряд, потім показує 100%. тільки заміна акуми.
Нажаль станція досі не вмикається від батареї, тільки від живлення МРРТ, кнопки не працюють, ліхтарик не вмикається, індикатор - 100% заряда. В неї спочатку був повідомлення SHORT і перестала вмикатися, разряд батареї до 21Вольта та розбаланс по банках, відбалансував за допомогою активного балансира з аліекспресс NEEY EK-C755A_V1.2, на кожній банці 3.34 Вольта зараз, разом 23,5Вольта, але банки заряджені ще не на 100%, потроху беруть заряд ще. На конденсаторах напруги немає (якщо вони живляться від тракту електромержі, то в мене він незадіяний через Американську версію станції), Є 6.4 Вольта на кабелі що живить передню панель BAT+ BAT- , якщо натиснути буь яку кнопку то панель не світиться, якщо кнопку потримати довго, то напруга повільно падає до 0.7 Вольта а потім знову повільно відновлюється.

Ser_ik

Новий учасник
39 62
Нажаль станція досі не вмикається від батареї, тільки від живлення МРРТ, кнопки не працюють, ліхтарик не вмикається, індикатор - 100% заряда. В неї спочатку був повідомлення SHORT і перестала вмикатися, разряд батареї до 21Вольта та розбаланс по банках, відбалансував за допомогою активного балансира з аліекспресс NEEY EK-C755A_V1.2, на кожній банці 3.34 Вольта зараз, разом 23,5Вольта, але банки заряджені ще не на 100%, потроху беруть заряд ще. На конденсаторах напруги немає (якщо вони живляться від тракту електромержі, то в мене він незадіяний через Американську версію станції), Є 6.4 Вольта на кабелі що живить передню панель BAT+ BAT- , якщо натиснути буь яку кнопку то панель не світиться, якщо кнопку потримати довго, то напруга повільно падає до 0.7 Вольта а потім знову повільно відновлюється.
на морду приходить напруга від АКБ має бути приблизно однакова. В Вашому випадку схоже проблема саме на ній . провіряйте там польовики в районі входу DC. Або зверніться до майста . EB3A ремонтується на 100 процентів. єпрошивки на всі проци , як на 220в так і на 110в :) по інвертору я прикріпив фото що там треба перевірити . на морду можна подати напругу 22-25в від БП як мінімум буде видно її споживання.

Вкладення

• eb3a-main-board.jpg
    eb3a-main-board.jpg
    186 Кб · Перегляди: 86
  • eb3a-power-board.jpg
    eb3a-power-board.jpg
    249.1 Кб · Перегляди: 87

Ser_ik

Новий учасник
39 62
Давайте я вам пришлю 3 плати ЕВ3А з дохлими процами :) В мене лежать. Прошивки є, так, але в доступі я їх не бачив)
ок м. Київ ! Якщо є донор то щоб не пересилати , можна самому вичитати Програматор ST-Link V2 його досить для цього, проц там відкритий. але є прикол з серійниками а там весело :) . якщо не використовувати додаток то серійник не важливий. бо в іншому випадку не добавиться в акаунт :) . є також прога для заміни серійника нажаль вона тільки для сервіса поділитись немаю права .

Arabica

Новий учасник
8 0
на морду приходить напруга від АКБ має бути приблизно однакова. В Вашому випадку схоже проблема саме на ній . провіряйте там польовики в районі входу DC. Або зверніться до майста . EB3A ремонтується на 100 процентів. єпрошивки на всі проци , як на 220в так і на 110в :) по інвертору я прикріпив фото що там треба перевірити . на морду можна подати напругу 22-25в від БП як мінімум буде видно її споживання.
Транзистори не пробиті, відсутні наслідки шоб шось горіло. Чи буде правильно подати 22-25В на роз'єм BMS (відключити батарею) щоб впевнетись що саме проблема в батареї а інвертор справний ?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock