Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Доброго дня!!!!Маю таку помилку - Battery pack communication failure A006 error. Я батарею зарядив та відбалансував вручну, 23,4 Вольта, кожна банка 3.42Вольта . В додатку бачу версію ARM v2057.11 DSP v.0.00. Порадьте будь ласка що треба перевірити щоб зясувати причину далі?
Що ви з того що я написав робили ? зареєструйтесь, та оновіть прошивку в додаткуДоброго дня.
Маю таку ж проблему, при тому що буквально декілька днів тому все було окей.
В додатку бачу ARM v2063.03. DSP v.0.00.
Скажіть будь ласка, вам вдалось це виправит
в цих точках є напркга 3 вольта ?Так, було оновлення для ARM, але його встановлення не допомогло. Версія яку я написав актуальна.
Розбирав саму батарею і пробував перепід'єднати коннектор LCD Signal (бачив в відосі де проблема з подібними симптомами), але також не допомогло.
Чи тримали станцію підключеною до електромережі або до зарядки через сонячну панель ? Якщо так, то скільки часу пройшло як підключили ? Є припущення що батарея дуже повільно зробила балансування банок і після цього вимкнувся захист, батарея знову заживила DSP і мізки почали працювати нормально. В моему випадку я підключаю вхід сонячної панелі, бо задіяти електромережу немає технічної можливості, бо в мене Американська версія станції 110Вольт.Ем, ну в мене станція магічним чином знову запрацювала. Без додаткових маніпуляцій. Можливо в вас є припущення що могло викликати тимчасовий збій?
Немає напруги, будь ласка надайте ідеї для подальшої діагностики ?в цих точках є напркга 3 вольта ?
Так візьміть понижаючий трансформатор. вони не такі уже дорогі. Або Від ІБЖ через DC вхід заряджати.бо в мене Американська версія станції 110Вольт.
Спробуйте подивитись там, звідки та напруга мала прийти.Немає напруги, будь ласка підкиньте ідеї
99% що процу інвертора кирдик, раз 3.3 немає, дуже вирогідно що це саме ВИ його вбили, бо по досвіду він вмирає дуже рідко. Станцію в мусорку теперНемає напруги, будь ласка надайте ідеї для подальшої діагностики ?
Заряджаю від ноутбука Леново зарядкою на 20Вольт, бачив ваше відео як Ви оживляли батарею зарядкою та балансуванням, вважав що в мене така сама проблема... Нагадайте будь ласка - до якої напруги у Вас батарея зарядилась та вимкнула захист?Так візьміть понижаючий трансформатор. вони не такі уже дорогі. Або Від ІБЖ через DC вхід заряджати.
Спробуйте подивитись там, звідки та напруга мала прийти.
Але почекайте, я за попкорном збігаю.Нащо лізти в складну техніку, якщо у вас немає зеленого поняття про принципи її роботи?
![]()
Ні не факт за 2 роки в сервісі жодного дохлого проца , замінити його не проблема є прошивки99% що процу інвертора кирдик, раз 3.3 немає, дуже вирогідно що це саме ВИ його вбили, бо по досвіду він вмирає дуже рідко. Станцію в мусорку тепер
Треба поміряти напругу на кожній банці має бути 3,3 в. та не має сильно відрвзнятись. Є різниця по напрузі то балансувати. Якщо станція після балансування всеодно не працює коректно. Вимикається при розрядці хоча на індикаторі ще є заряд, потім показує 100%. тільки заміна акуми.Заряджаю від ноутбука Леново зарядкою на 20Вольт, бачив ваше відео як Ви оживляли батарею зарядкою та балансуванням, вважав що в мене така сама проблема... Нагадайте будь ласка - до якої напруги у Вас батарея зарядилась та вимкнула захист?
Нажаль станція досі не вмикається від батареї, тільки від живлення МРРТ, кнопки не працюють, ліхтарик не вмикається, індикатор - 100% заряда. В неї спочатку був повідомлення SHORT і перестала вмикатися, разряд батареї до 21Вольта та розбаланс по банках, відбалансував за допомогою активного балансира з аліекспресс NEEY EK-C755A_V1.2, на кожній банці 3.34 Вольта зараз, разом 23,5Вольта, але банки заряджені ще не на 100%, потроху беруть заряд ще. На конденсаторах напруги немає (якщо вони живляться від тракту електромержі, то в мене він незадіяний через Американську версію станції), Є 6.4 Вольта на кабелі що живить передню панель BAT+ BAT- , якщо натиснути буь яку кнопку то панель не світиться, якщо кнопку потримати довго, то напруга повільно падає до 0.7 Вольта а потім знову повільно відновлюється.Ні не факт за 2 роки в сервісі жодного дохлого проца , замінити його не проблема є прошивки. Які напруги на цих кондесаторах ? Станція досить проста та надійна., найбільш частіша проблема то розбаланс по банках. Та вилка вилка
)))
Допис оновлено:
Треба поміряти напругу на кожній банці має бути 3,3 в. та не має сильно відрвзнятись. Є різниця по напрузі то балансувати. Якщо станція після балансування всеодно не працює коректно. Вимикається при розрядці хоча на індикаторі ще є заряд, потім показує 100%. тільки заміна акуми.
на морду приходить напруга від АКБ має бути приблизно однакова. В Вашому випадку схоже проблема саме на ній . провіряйте там польовики в районі входу DC. Або зверніться до майста . EB3A ремонтується на 100 процентів. єпрошивки на всі проци , як на 220в так і на 110вНажаль станція досі не вмикається від батареї, тільки від живлення МРРТ, кнопки не працюють, ліхтарик не вмикається, індикатор - 100% заряда. В неї спочатку був повідомлення SHORT і перестала вмикатися, разряд батареї до 21Вольта та розбаланс по банках, відбалансував за допомогою активного балансира з аліекспресс NEEY EK-C755A_V1.2, на кожній банці 3.34 Вольта зараз, разом 23,5Вольта, але банки заряджені ще не на 100%, потроху беруть заряд ще. На конденсаторах напруги немає (якщо вони живляться від тракту електромержі, то в мене він незадіяний через Американську версію станції), Є 6.4 Вольта на кабелі що живить передню панель BAT+ BAT- , якщо натиснути буь яку кнопку то панель не світиться, якщо кнопку потримати довго, то напруга повільно падає до 0.7 Вольта а потім знову повільно відновлюється.
Давайте я вам пришлю 3 плати ЕВ3А з дохлими процамиНі не факт за 2 роки в сервісі жодного дохлого проца
ок м. Київ ! Якщо є донор то щоб не пересилати , можна самому вичитати Програматор ST-Link V2 його досить для цього, проц там відкритий. але є прикол з серійниками а там веселоДавайте я вам пришлю 3 плати ЕВ3А з дохлими процамиВ мене лежать. Прошивки є, так, але в доступі я їх не бачив)
Транзистори не пробиті, відсутні наслідки шоб шось горіло. Чи буде правильно подати 22-25В на роз'єм BMS (відключити батарею) щоб впевнетись що саме проблема в батареї а інвертор справний ?на морду приходить напруга від АКБ має бути приблизно однакова. В Вашому випадку схоже проблема саме на ній . провіряйте там польовики в районі входу DC. Або зверніться до майста . EB3A ремонтується на 100 процентів. єпрошивки на всі проци , як на 220в так і на 110впо інвертору я прикріпив фото що там треба перевірити . на морду можна подати напругу 22-25в від БП як мінімум буде видно її споживання.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.