• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Easun ISolar-SMG-II-2KW-12V не заряджається.

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Нема у нас під гібридники розділу, тому сюди.
На вид новий гібридник Easun ISolar-SMG-II-2KW-12V не заряджаэться. На розряд працює штатно, на заряд, пробує стати, помилок нема, аварій нема, Струму заряду нема (продовжує споживати як на ХХ).
Схемотехніка гібридна, тобто мав би іти реверсом. В налаштуваннях нічого стороннього не помітив, задані напруги в нормі, пробував вичікувати, пробував і з АКБ і з ЛБП - заряду нема.
Силова справна, напруги / струми бачить і ндикує адекватно. Не маю до чого причепитися.
Потрібні думки. Мо хто стикався з подібним?

Jael.Dace

Інженер
410 600
От прямо зараз на 3.2квт від іншого бренду лежить зі схожими симптомами. Єдине уточнення - струм заряду поазує (7А), але фактично струму нема. (При тому, що в налаштуваннях стоїть 20а, а напруга акб зараз майже на 4 вольта нижче, від встановленної напруги кінця заряду.)
Не розумію, чим він взагалі той струм міряє - в низьковольтній частині не бачу нияких трансформаторів струму, шунтів та датчиків холла. Невже він вираховує його математично, покладаючись на сважність та те, як міняється від того напруга АКБ? Слабо віриться, але якщо справді так - мені не подобається таке рішення.

Хочется підкинути плату керування, але нема під рукою.

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Вимірювальні кола є по високій стороні. Можливо по них рахує.

Jael.Dace

Інженер
410 600
Так, по високій є. Але якщо дійсно по них, тоді це дуже не точні показники, похибка яких залежить навіть від типу силових транзисторів на гарячій та холодній стороні. А якщо так, то можливо є якась процедура калібровки?

Доречі, якщо дійсно по датчикам на високій стороні, то виходить, що дефект програмний, адже високу сторону вимірює правильно, а проблема саме в обчисленні.
Хто небудь з місцевих взагалі шив ті плати керування на процах TMS320?

Останнє редагування:

Jael.Dace

Інженер
410 600
Підкинув плату керування разом з дисплейною платою (бо шлейф у плат керування різний) - проблема зникла. Доведеться розкурювати ці TMSки. Є J-link - знаю, що деякі техасовські камені він шиє та читає, але не знаю, чи допоможе він тут? Ще не дивився даташит на МК бо дуже завалили роботою з цими відкюченнями і по основній роботі теж. Трохи розкидаю - тоді може займуся.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock