• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Допомога з ремонтом BMS (системи керування акумулятором) для зарядної станції EcoFlow Delta 2 Max

Dainier

Новий учасник
13 2
Reparación del BMS (sistema de gestión de baterías) de la estación EcoFlow Delta 2 Max. Al intentar encender el BMS, no se activa. Incluso al presionar el botón pequeño, el LED no se enciende y no aparece el voltaje de 52 V. Revisé todas las celdas y están en buen estado; no hay desequilibrio. Medí la tensión, que debería ser de 3.3 V para el microcontrolador (MCU), y parece que el MCU funciona correctamente, pero no hay 3.3 V. Mi pregunta es: ¿de dónde provienen estos 3.3 V para determinar si la fuente de alimentación del BMS está dañada? ¿Alguna sugerencia para revisar? Es la primera vez que trabajo con un BMS.

oversize

Активний учасник
169 118
Hola, el microcircuito estabilizador de 3,3 voltios está recubierto con tubo termorretráctil rojo. En la foto se muestra la versión mejorada. pero lo más probable es que tu procesador esté en cortocircuito y por eso no hay voltaje en este estabilizador.

Вкладення

• 20251106_125744.jpg
    20251106_125744.jpg
    2.1 Mб · Перегляди: 73

oversize

Активний учасник
169 118
Дуже цікаво, але нічого не зрозуміло.
на фото? або те що іспанською діалог?

на фото замінена мікросхема стабілізатор навесним монтажем та в червоній термозбіжній трубці)

та маю зустрічне питання - 244-й усьоди "гадить"? бо я тут новенький... це не вічливо так себе вести на технічному форумі.

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
та маю зустрічне питання - 244-й усьоди "гадить"? бо я тут новенький... це не вічливо так себе вести на технічному форумі.
Дайте спокій! Він як янгол. То ви ще зі мнов не мали справи. :)
Знання іспанської (чи вміння користуватися онлайн перекладачем) - то є похвально. Лиш мені цікаво, вам би стало наглості на іспанському форумі писати українською? Так, вони теж мають перекладачі. Та чи стануть вони (будь хто) тратити свій час, щоб ваше перекладати? Нашо їм то треба?

oversize

Активний учасник
169 118
Дайте спокій! Він як янгол. То ви ще зі мнов не мали справи. :)
Знання іспанської (чи вміння користуватися онлайн перекладачем) - то є похвально. Лиш мені цікаво, вам би стало наглості на іспанському форумі писати українською? Так, вони теж мають перекладачі. Та чи стануть вони (будь хто) тратити свій час, щоб ваше перекладати? Нашо їм то треба?
гадаю що відповісти іспанською трохи довше чем українською, а взагалі то ви праві писати іноземною мовою не треба.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock