Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
В мене зустрічне питання. Ви хочете дати пораду, чи просто вирішили розвести бесіду, щоб підчеркнути вашу дотепність?А, тепер зрозуміло...
А що ви для того, щоб полагодити, плануєте робити чи зробили? Окрім публікації великої неінформативної фотографії?
Ні, не хочу...Ви хочете дати пораду,
ото все ми мали здогадатись самі? Чи перебирати навмання а ви би казали "та я то уже робив"?що я робив
З надією на що? що вам дадуть готове рішення без вихідних даних по фотографії станції? Що хтось ламатиме голову над вашим питанням за вас бо ви не хочете?і не ламати собі голову вирішив звернутися сюди.
Я бачу ціль у спілкуванні фахівців між собою, у обміні інформацією. А не допомозі домогосподаркам в ремонті складної техніки.ціль створення цього форуму
Ви не злий просто високомірнийНі, не хочу...
ото все ми мали здогадатись самі? Чи перебирати навмання а ви би казали "та я то уже робив"?
З надією на що? що вам дадуть готове рішення без вихідних даних по фотографії станції? Що хтось ламатиме голову над вашим питанням за вас бо ви не хочете?
Я бачу ціль у спілкуванні фахівців між собою, у обміні інформацією. А не допомозі домогосподаркам в ремонті складної техніки.
Ви не тягнете на фахівця по оформленню теми і постановці питання, у вас нема жодних замірів, діагностики і розуміння роботи складного пристрою. Ви наугад міняєте деталі з надією авось запрацює... Моя порада - займіться тим, в чому розбираєтесь. А якщо хочете розбиратись у складнішому, то для того треба поводитись як належиться інженеру.
Чекайте, може хтось вам дасть підказок. Тут не всі такі злі як я![]()
Що відбувається в момент включення в мережу? Оверлоад пише? Там є два запобіжника, міст діодний...Переглянути вкладення 2155
Допис оновлено:
Для повного розуміння, все працює, окрім зарядки, резистор на 390 Ом живий, також крутяться кулера, але не заряджається
Нічого, запускає вентелятори і все. Два запобіжника?Що відбувається в момент включення в мережу? Оверлоад пише? Там є два запобіжника, міст діодний...
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.