• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Доброго дня, не заряджається ecoflow Delta

Nigan

Новий учасник
37 20
17286632489743981900153843977860
Допис оновлено:

Для повного розуміння, все працює, окрім зарядки, резистор на 390 Ом живий, також крутяться кулера, але не заряджається

Останнє редагування модератором:

Porter

Інженер-супервайзер
1,064 1,402
Зрозуміло. А нащо ви його розібрали? Від того воно заряджатись не почне...

Porter

Інженер-супервайзер
1,064 1,402
А, тепер зрозуміло...
А що ви для того, щоб полагодити, плануєте робити чи зробили? Окрім публікації великої неінформативної фотографії?

Nigan

Новий учасник
37 20
А, тепер зрозуміло...
А що ви для того, щоб полагодити, плануєте робити чи зробили? Окрім публікації великої неінформативної фотографії?
В мене зустрічне питання. Ви хочете дати пораду, чи просто вирішили розвести бесіду, щоб підчеркнути вашу дотепність?
Щодо того, що я робив, це передивився лінію формування 220v, замінив декілька драйверів, але як і очікував це нічого не дало, бо в такому випадку не було б напруги на виході. Також дивився до реле, одне наче в нормі, а вот інше мені не сподобалось, після заміни нічого не змінилося, хоча після того як його зняв, воно почало поводитися як минуле, а саме зі сторони входу 12v на котушці не було ніяких показників, тобто продзвонюючи мультиметром нічого не було. Щоб дуже довго не сидіти, і не ламати собі голову вирішив звернутися сюди. Але поки що побачив недоречні підколи. Таке враження, не наче тут гумористи. Хоча може я неправильно зрозумів ціль створення цього форуму

Porter

Інженер-супервайзер
1,064 1,402
Ви хочете дати пораду,
Ні, не хочу...
ото все ми мали здогадатись самі? Чи перебирати навмання а ви би казали "та я то уже робив"?
і не ламати собі голову вирішив звернутися сюди.
З надією на що? що вам дадуть готове рішення без вихідних даних по фотографії станції? Що хтось ламатиме голову над вашим питанням за вас бо ви не хочете?
ціль створення цього форуму
Я бачу ціль у спілкуванні фахівців між собою, у обміні інформацією. А не допомозі домогосподаркам в ремонті складної техніки.
Ви не тягнете на фахівця по оформленню теми і постановці питання, у вас нема жодних замірів, діагностики і розуміння роботи складного пристрою. Ви наугад міняєте деталі з надією авось запрацює... Моя порада - займіться тим, в чому розбираєтесь. А якщо хочете розбиратись у складнішому, то для того треба поводитись як належиться інженеру.
Чекайте, може хтось вам дасть підказок. Тут не всі такі злі як я :)

Nigan

Новий учасник
37 20
Ні, не хочу...

ото все ми мали здогадатись самі? Чи перебирати навмання а ви би казали "та я то уже робив"?

З надією на що? що вам дадуть готове рішення без вихідних даних по фотографії станції? Що хтось ламатиме голову над вашим питанням за вас бо ви не хочете?

Я бачу ціль у спілкуванні фахівців між собою, у обміні інформацією. А не допомозі домогосподаркам в ремонті складної техніки.
Ви не тягнете на фахівця по оформленню теми і постановці питання, у вас нема жодних замірів, діагностики і розуміння роботи складного пристрою. Ви наугад міняєте деталі з надією авось запрацює... Моя порада - займіться тим, в чому розбираєтесь. А якщо хочете розбиратись у складнішому, то для того треба поводитись як належиться інженеру.
Чекайте, може хтось вам дасть підказок. Тут не всі такі злі як я :)
Ви не злий просто високомірний

Rekbr

Майстер
283 319
Переглянути вкладення 2155
Допис оновлено:

Для повного розуміння, все працює, окрім зарядки, резистор на 390 Ом живий, також крутяться кулера, але не заряджається
Що відбувається в момент включення в мережу? Оверлоад пише? Там є два запобіжника, міст діодний...

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock