• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

DJI RC PRO не бачить батарею

stas.t2t

Новий учасник
8 0
Доброго всім. Є пульт Dji RC PRO RM510b, при включенні виє вентилятором, показує заряд батарейки 60% незалежно від реального заряду, підкидав робочий АКБ з іншого пульта - та сама картина, і рідний АКБ в іншому пульті норм працює. AIDA64 температуру і інфу про батарею не бачить. Піни і2с на роз'ємі батареї мають нормальний опір, звоняться як у робочого пульта, а от куди вони йдуть - питання.
Отож, може хтось стикався, чи знає куди йде і2с від батареї. Чи взагалі якісь ідеї куди копати?)

stas.t2t

Новий учасник
8 0
Та я уже визвонив, що піни з батареї йдуть на мікроконтролер gd32f305 через резистори 47ом, обв'язка в порядку, буду підпаюватись нюхати осликом, чи є якийсь обмін. Прошивку з цього чіпа з живого пульта навряд вийде вичитати?

Jerry

Administrator
849 2,375
Було в мене дуже багато пультів на модифікаціях, але всі вони мали RDP прапорець ввімкнений, можливо Вам по щастить.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock